پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ خرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۰۱

لطفیان: لطفیان: لطفیان:

صبوری، استقامت و مرزبانی سه رسالت مهم مدیران روابط عمومی است

صبوری، استقامت و مرزبانی سه رسالت مهم مدیران روابط عمومی است

بیرجند- خبرگزاری مهر:مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: صبوری، استقامت و مرزبانی سه رسالت و وظیفه مهم مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام کاظم لطفیان ظهر دوشنبه در گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی، اظهار داشت: خداوند در سوره مبارکه آل عمران می‌فرماید، ای کسانی که ایمان آوردید صبوری و شکیبایی به خرج دهید.

وی تصریح کرد: اصول کار مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی در این سوره از قرآن کریم بیان شده است.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، صبوری، استقامت و مرزبانی را سه رسالت و وظیفه مهم مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی برشمرد و افزود: مسئولان روابط عمومی نباید اجازه دهند آفت ها از آن طرف مرز وارد جامعه ما شده و همچنین تلاش کنند اسرار از مرز خارج نشود.

لطفیان اضافه کرد: اگر این مرزبانی، استقامت، بردباری، صبوری و شکیبایی در بستر پروای از پروردگار و تقوی خداوند متعال باشد حتی زندگی اداری خودمان را شیرین تر می کند.

وی با اشاره به پیش رو بودن عید مبعث، عنوان داشت: با توجه به اینکه گفته شده بود افق دید ما به اندازه برافراشته بودن گردن یک شتر بود پیامبر افق دید ما را بالا و تا اوج آسمان برد.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: تا زمانیکه پیغمبر در میان امت باشد سخن از عذاب، کدورت و سختگیری پروردگار عالم نیست.

لطفیان متذکر شد: متاسفانه ما خوب پیغمبر را نشناخته ایم و ایشان را دعوت به زندگی خود نکرده ایم.

وی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن می فرماید، ما پیغمبر را شاهد و ناظر آوردیم تا تمام زندگی شما را کنترل کند، یادآور شد: آیا واقعا زندگی ما اینگونه است؟

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی افزود: پیغمبر شاهد و مبشر بود.

لظفیان خطاب به مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی تاکید کرد: اگر می خواهید نقدی اتفاق بیفتد نگذارید مرزها دچار فراموشی شود.

 

کد خبر 2299659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha