به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه جلسه هم اندیشی اعضای خانه مطبوعات استان با این اداره کل در گفتگو با مهر گفت: در جلسه امروز در خصوص یارانه های مطبوعات، دکه های مطبوعاتی، آموزش مطبوعات و مسائلی از این قیبل مورد بررسی قرار گرفت.
عنایت الله زمانی اظهار داشت: یکی از نکات دیگری که مد نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس است آموزش اهالی رسانه به صورت تخصصی است که این مسئله با همکاری و همفکری خانه مطبوعات فارس پیگیری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از موضوعات قابل پیگیری در این جلسه شناسایی خبرنگاران فعال عنوان کردو ادامه داد: در این خصوص نظر داریم با شاخصها و فاکتورهایی که مورد نیاز یک خبرنگار است را پیگیری و خبرنگاران فعال را شناسایی کنیم.
سرپرست معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس همچنین بر ضرورت تعامل بیشتر خانه مطبوعات و این اداره کل تاکید کرد و افزود: از این به بعد سعی داریم که همکاری بیشتری با خانه مطبوعات داشته و اهداف خود را به صورت بهتر و بیشتری ادامه دهیم.
زمانی افزود: پوشش خبری برنامه های فرهنگی و هنری به صورت مستمر یکی دیگر از اهدافی است که پیگیری خواهد شد و برای رسیدن به این اهداف با خانه مطبوعات نیز هماهنگی خواهد شد.
در این جلسه هژیر فتحی نائب رئیس خانه مطبوعات استان فارس در خصوص تعامل بیشتر این دو مجموعه اعلام آمادگی کرد و گفت: از این به بعد این دو مجموعه با هم تعامل و همکاری بیشتری خواهند داشت تا برنامه های فرهنگی و هنری در این استان ارتقاء یابد.
در ادامه جلسه بازرس خانه مطبوعات نیز نظرات خود در خصوص تعامل این دو مجموعه بیان کرد.
نظر شما