به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري ريا نووستي، روس ابارون اكسپورت اعلام كرد: تا پايان سال جاري قرار است تا اين شاخص تا 5 ميليارد دلار بالاتر رود.
اين سازمان اعلام كرد: اگر پيش از اين ، مبادلات تجاري روسيه با هندوستان در زمينه تسليحات، سالانه برابر با 4 تا 5 ميليارد دلار بود و بيش از نيمي از آن در زمينه تجهيزات نيروهاي هوايي بود، اخيراً اين ساختار تغيير پيدا كرده است و در حال حاضر حدود 30 تا 40 درصد از صادرات در زمينه صنايع هوايي است و بيش از 50درصد در بخش نيروي دريايي مي باشد.
منابع نظامي روسيه همچنين اعلام كردند: قايق هاي زيردريايي نوع "كيلو"، ناو و كاترهاي سريع السير و ساير تجهيزات ويژه نيروهاي دريايي به هندوستان عرضه مي شوند.
گفتني است همانگونه كه در نمايشگاه هاي بين المللي نيروهاي دريايي و از آن جمله در سن پطرزبورگ ديده شد، اخيراً توجه بسياري از كشورها به ناوهاي كم وزن روسيه جلب شده است و به اين كشور اجازه مي دهند تا با استفاده از فروش اين نوع تجهيزات نظامي به كشورهاي پيراموني روابط خود را با اين كشورها و تاسيس ائتلاف هاي منطقه اي گسترش دهد و اين مساله
مي تواند با توجه به تحريم تسليحاتي كشورهاي منطقه از سوي كشورهاي صادر كننده تسليحات در غرب براي توسعه روابط اين كشورها مفيد باشد.
همچنين ذكر اين نكته نيز ضروري است كه اخيراً روابط و همكاري هاي دو كشور به ويژه در زمينه نظامي بيشتر شده است و اين مساله را مي توان در سفرهايي كه مقامات دوكشور به دهلي و مسكوداشتند، مشاهده كرد.
نظر شما