به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علي دشتكي ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي استان همدان اظهار داشت: نظام ايران اسلامي، ديني است و مردم بر اساس اعتقادات خود از روز اول حركت كردند و امروز نيز با تمامي مشكلاتي كه دارند به لحاظ اعتقادشان در عرصه حضور دارند.
مديركل تبليغات اسلامي استان همدان با بيان اینکه اعتقاد مردم ايران اسلامي بالا است، افزود: به همين دليل دست مديران در راستاي برگزاري برنامه ها بسيار باز است چراكه مردم در ايران اسلامي در همه مناسبت ها به صورت خودجوش شركت مي كنند.
وي با بيان اينكه برنامه ها در مناسبت هاي ملي و مذهبي در ايران آنقدر زياد است كه سازمان تبليغات اسلامي و صدا و سيما از آن برنامه ها خبر ندارند، عنوان داشت: برنامه هاي ملي و مذهبي در مراكز ديني، فرهنگي و مساجد با حضور مردم برگزار مي شود و اين فرصت مغتنمي است كه از ظرفيت مردم در برنامه ها استفاده كنيم.
حجت الاسلام دشتكي اضافه كرد: با تدبير بايد تلاش كرد تا برنامه ها مردمي شود چراكه مردم در مسائل فرهنگ ديني و انقلابي به خوبي در صحنه حاضر مي شوند.
مديركل تبليغات اسلامي استان همدان با اشاره به اينكه مردم، مساجد، هيئت ها، گروه ها، اقشار و مبلغين برنامه ها را به خوبي برگزار مي كنند، بيان داشت: آنچه در اين راستا مهم است اين است كه در جلسات برنامه ها جهت داده و سياست گذاري ها و اولويت ها مشخص شود.
وي در ادامه با بيان اينكه بايد برنامه ها مردمي برگزار شود و از ظرفيت هاي مردمي استفاده شود، گفت: اگر بخواهيم شعار سال كه به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي است را محقق كنيم بايد به رويكرد مردمي كردن برنامه ها عنايت داشته باشيم.
حجت الاسلام دشتكي ابراز داشت: نكته بعدي در رابطه با انديشه هاي امام خميني(ره) است چراكه اگر امروز دنيا گرفتار منجلاب هاي فرهنگي، سياسي و اقتصادي است و تنها راه نجات از معضلات توجه به انديشه هاي امام(ره) است كه در واقع همان سبك زندگي اسلامي از ديدگاه مقام معظم رهبري است.
وي با بيان اينكه همواره در انديشه هاي امام خميني(ره) استقلال وجود داشته و از آن غفلت نشده است. اذعان داشت: امروزه در جوامع بشري استقلال از افراد و گروه ها گرفته شده و اين موجب ضايع شدن حقوق آنها شده است.
حجت الاسلام دشتكي با اشاره به اينكه در ايران استقلال در بين مردم نهادينه شده است، اظهار داشت: همين استقلال، خصوصا استقلال فكري باعث ايستادگي نظامي جمهوري اسلامي ايران در مقابل زورگويان شده است.
معاون فرهنگي تبليغات اسلامي استان همدان نیز در ادامه با اشاره به اينكه سال گذشته شش هزار و 666 نفر در ماه رجب در استان همدان معتكف شده بودند كه امسال آمار معتكفين به 15 هزار و 480 نفر رسيد، افزود: اين تعداد نسبت به سال گذشته 135 درصد رشد داشته است.
حجت الاسلام علي مراد كياني بيان داشت: همچنين امسال در سالگرد ارتحال امام خميني(ره) و اعياد شعبانيه يكسري رويكردها در نظر گرفته شده كه بايد در راستاي اجرايي كردن برنامه ها به اين رويكردها توجه شود.
وي اضافه كرد: امسال 10 رويكرد از جمله تببين ابعاد شعار سال، تبيين جايگاه ولايت فقيه، تبيين انديشه هاي امام و رهبري در خانواده ها و جوانان با تاكيد بر افزايش رشد جمعيت، تاكيد بر احيا امر به معروف و نهي از منكر با تاكيد بر تذكر لساني، ترويج فرهنگ آموزش قرآن، تلاش در راستاي عمومي و مردمي كردن برنامه ها در سالگرد ارتحال امام خميني(ره)در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگي تبليغات اسلامي استان همدان با بيان اينكه هرچه برنامه ها مردمي تر شود با كيفيت بيشتر انجام مي شود، عنوان داشت: مردم همواره نشان داده اند كه در هر مراسم و برنامه اي باشند آن برنامه به خوبي و با كيفيت بالايي برگزار مي شود.
حجت الاسلام كياني در ادامه گفت: همچنين در برنامه هاي اعياد شعبانيه نيز رويكردهايي از جمله بيان معارف دين و سيره اخلاقي امام عصر(عج)، مبارزه با خرافه گويي و خرافه گرايي در خصوص مهدويت، گسترش فرهنگ اقامه نماز جماعت، اهميت احكام خانوده و مقابله با اسراف، تلاش در راستاي عمومي و مردمي نمودن برنامه هاي شعبانيه و غيره در نظر گرفته شده است.
وي ابراز داشت: همچنين در مناسبت هاي پيش رو بايد مراسم پوشش خبري مناسب داده شود و با توجه به فعاليت هاي دشمنان نظام و اسلام و گسترش فعاليت وهابيت در راستاي فعاليت ها و موضوع مهدويت تدابير لازم اتخاذ گردد.
معاون فرهنگي تبليغات اسلامي استان همدان اذعان داشت: همچنین با توجه به تقارن ماه رمضان با ماه هاي گرم سال بايد در خصوص جلوگيري از تظاهر به روزه خواري مسافران برنامه هایي اتخاذ و انديشيده شود.
نظر شما