حمید طباطبائی در در حاشیه دیدار رئیس سازمان سینمایی کشور با هنرمندان خراسان رضوی درگفتگو با خبرنگار مهر ابراز کرد: محفل سینمائی هنرمندان و رئیس سازمان سینمائی کشور با استقبال زیاد سینما گران و هنرمندان استان مواجه شد.
وی ادامه داد: این جلسه هم اندیشی فرصت خوبی برای هنرمندان ایجاد کرد تا با بیان مشکلات و طرح مباحث حود به نتایج خوبی برسند.
طباطبائی با بیان اینکه قبلا استان اجازه تصویب فیلم های بلند ویدئویی تا 50 دقیقه را داشت، افزود: با قول مساعد رئیس سازمان سینمایی کشور تصویب فیلم نامه های بلند بالای 50 دقیقه هم به استان محول شد.
معاون هنری و سینمایی ارشاد خراسان رضوی تصریح کرد: تصویب این فیلم نامه ها در تهران قبلا برای هنرمندان خراسانی مشکلات زیادی ایجاد می کرد که با این اتفاق از رفت و آمد های اضافه و مشکلاتی که در این مسیر برای هنرمندان و سینما گران استان با سفر به تهران ایجاد می کرد جلوگیری می شود.
وی همچنین از تجهیز و تکمیل سینماهای استان خبر داده و گفت: سینماهایی که نیاز به تجهیزات به روز داشته باشند شناسایی و. با کمک سازمان سینمایی کشور مجهز می شوند.
نظر شما