به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی نصیری که به مناسبت روز پاسدار سخنران پیش از خطبه های نماز سیاسی عبادی جمعه این هفته شهرستان قدس بود، با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانباز اظهار داشت: یکی از افتخارات سپاه پاسداران این است که مولود و فرزند انقلاب است.
وی افزود: انقلاب جمهوری اسلامی ایران پس از وقوعش تمامی معادلات سیاسی، نظامی و اقتصادی در منطقه را دستخوش تغییرات کرد و برای اینکه بتواند حیات خود را استمرار بخشند و آرمان های خود را عملی کند به نهادی همچون سپاه نیاز داشت، مردم ایران بسیج شدند و انقلاب کردند و سپس انقلابشان را حفظ کردند.
این مسئول ادامه داد: نقش سپاه پاسداران طی سالهایی که از عمر انقلاب می گذرد در حفظ انقلاب و صیانت از ارزش های آن بسیار پررنگ و موثر بوده، از ابتدای انقلاب و پس از آن هشت سال جنگ تحمیلی و سپس دوران سازندگی تاکنون سپاه در تمامی عرصهها به کمک انقلاب آمده و بارها از انقلاب در برابر خطرات دفاع کرده است.
سردار نصیری افزود: یکی از برهههایی که سپاه نقش تاثیرگذاری داشته، فتنه های سالهای 88 بود که سپاه با سازماندهی حرکتهای مردمی، غائلههایی که دشمنان برای ضربه زدن به نظام به پا کردند بودند را خنثی کردند، آنچه که سپاه را سربلند کرده گره خوردن با عامه مردم است.
وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری هر ساله شعار سال کشور را بر مبنای مشکلات و ضعفهای کشور انتخاب می کند و امسال نیز به دلیل مشکلاتی که در اقتصاد و ضعفهایی که در فرهنگ وجود دارد، به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری کرد.
فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران اعلام کرد: دشمنان در سال های اخیر تلاش کردند با ضربه زدن به اقتصاد و نفوذ در فرهنگ اسلامی کشور به ایران ضربه بزنند امام مقام معظم رهبری با هوشمندی خود توجه همه مردم و مسئولان را به این دو مقوله مهم جلب کرده است.
این مسئول افزود: دشمنان اکنون به دنبال ضربه زدن به مولفه های فکری انقلابی و مذهبی ملت ایران هستند و با ماهواره ها و سایت های مجازی این فرهنگ انقلابی را هدف گرفتند ولی به لطف خدا و درایت رهبری و مردم این نقشه ها نقش برآب می شوند.
نظر شما