پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ خرداد ۱۳۹۳، ۸:۲۴

جهانگرد در گفتگو با مهر:

10 ميليارد و 800 ميليون ريال زکات در شهرستان آبيک جمع آوري شد

10 ميليارد و 800 ميليون ريال زکات در شهرستان آبيک جمع آوري شد

آبيک – خبرگزاري مهر: مدير کميته امداد امام خميني (ره) شهرستان آّبيک گفت: کميته امداد این شهرستان با جمع آوري 10 ميليارد و800 ميليون ريال زکات، ظرفيت بسيار خوبي را براي توسعه و پيشرفت شهرستان آبيک فراهم کرده است.

فرزاد جهانگرد در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: خداوند متعال در قرآن کريم همواره فريضه نماز و پرداخت زکات را به عنوان يکي از مهمترين اصول دين اسلام برشمرده و بر پرداخت آن براي کاهش فقر و گسترش روزي تأکيد کرده است.

وي تصريح کرد: در چند سال اخير جمع آوري زکات با همت روحانيت، همکاري بسيار خوب مسئولان و مردم با تشکيل ستاد جمع آوري زکات در شهرستان آبيک احياء شده است.

اين مسئول یادآورشد: ستاد جمع آوري زکات در شهرستان آبيک با بهره گيري از ظرفيت بسيار خوب روحانيت، برگزاري جلسات و نشست هاي متعدد، نصب تابلو و ديوار نويسي به منظور آگاه سازي بيش از پيش کشاورزان کار خود را با جديت آغاز کرده است.

روستای مورآباد با 100 ميليون تومان رتبه نخست پرداخت زکات در شهرستان آبيک

مدير کميته امداد امام خميني(ره) شهرستان آبيک بیان کرد: جمع آوري زکات هر سال از رشد قابل قبولي برخوردار بوده و مردم رغبت بيشتري به پرداخت زکات نشان مي دهند به طوري که در سال 90، مبلغ 240 ميليون تومان، در سال 91، يک ميليارد تومان و در سال گذشته حدود يک ميليارد و 80 ميليون تومان زکات در سطح شهرستان آبيک جمع آوری شد که در اين میان روستاي مورآباد با پرداخت 100 ميليون تومان رتبه نخست پرداخت زکات را در سطح شهرستان آبيک به خود اختصاص داد.

وي تصریح کرد: زکات جمع آوري شده با محوريت ائمه جمعه و جماعات، دهيار، شوراي محل و هيئت امناي مساجد براي امور عام المنفعه هزينه مي شود و زکات جمع آوري شده در هر روستا براي امور مختلف در همان روستا هزينه مي شود.

جهانگرد يادآور شد: زکات جمع آوري شده به منظور سرعت بخشيدن به پيشرفت و توسعه در ساخت پروژه هاي عمراني مانند ساخت مساجد، وضوخانه، پل، غسالخانه، ساختمانهاي مددجويي و زه کشي زمين هاي کشاورزي هزينه شده که اين موضوع رضايت مردم را در برداشته و آنها را به پرداخت بموقع زکات تشويق کرده است.

اين مسئول با تأکيد بر رفع کامل مشکلات نيازمندان اظهارداشت: سال گذشته با همکاري و مشارکت مردم و عاملان زکات، ساخت ساختمانهاي مددجويي، پرداخت جهيزيه، کمک هزينه هاي درماني، ساخت واحدهاي مسکوني براي نيازمندان، توسعه و گسترش بيشتري پيدا کرد.

وي تصريح کرد: بخشي از زکات جمع آوري شده به منظور تشويق مردم به صورت مستقيم در قالب رديف بودجه عمراني به روستاها بازگردانده مي شود و اگر اين موضوع به صورت شفاف براي مردم عنوان شود، آنها علاقه و رغبت  بيشتري براي پرداخت زکات پيدا خواهند کرد.

جهانگرد در پايان يادآورشد: کشاورزاني که محصول آنها مشمول زکات واجب نمي شود نيز ميتوانند براي کاهش فقر و توسعه شهرها و روستاهاي خود در اين امر مقدس شرکت کنند.

کد خبر 2301653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha