رضا امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تمامی تدابیر لازم به منظور برداشت گندم و جو در سطح مزارع شهرستان بروجرد اندیشیده شده است.
وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری 19 هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیر کشت گندم رفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجرد ادامه داد: در حال حاضر قیمت خرید گندم هزار و 50 تومان اعلام شده است که از طریق بانک صادرات به طور روزانه هزینه گندم خریداری شده از کشاورزان به آنها پرداخت می شود.
امینی افزود: در سال زراعی جاری تمامی مراکز خرید گندم آمادگی کامل برای خرید گندم از کشاورزان شهرستان را داشته و مشکلی در این زمینه نخواهم داشت.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد دو مرکز خرید گندم شهری و تعداد پنج مرکز خرید گندم روستایی کار خرید و ذخیره گندم شهرستان را بر عهده دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجرد یادآور شد: پیش بینی می شود در سال زراعی جاری 38 هزار تن گندم از سطح اراضی شهرستان بروجرد برداشت شود.
نظر شما