پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۱۷

در وزن منهای 56 کیلوگرم/

سانداکار قمی آماده حضور در بازی‌های آسیایي می‌شود

سانداکار قمی آماده حضور در بازی‌های آسیایي می‌شود

قم - خبرگزاري مهر: سانداکار قمی در وزن منهای 56 کیلوگرم با پیگیری جدی و مستمر تمرینات و برنامه‌های آماده سازی مهیای حضور در بازی‌های آسیایی 2014 می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، برخورداری از حداقل يك نماينده در بازي‌هاي آسيايي اينچئون كره جنوبي براي هيئت ووشو و جامعه ورزش قم بسيار مهم است و به همين خاطر سعي و تلاش جامعه ووشو قم این است که تنها نماينده ووشو قم در اردوي تيم ملي حضور موفقی داشته باشد.

به نمايندگي از هيئت ووشو استان قم در حال حاضر مرتضي خدابنده‌لو در اردوي تيم ملي حضور دارد و اين ووشوكار ارزنده تا كنون توانسته به خوبي در انتخابي‌هاي وزن خود برابر ديگر رقبا نتيجه بگيرد و همچنان بخت خود براي حضور در بازي‌هاي آسيايي را حفظ كند.

در حالی که ووشو قم دو نماینده در انتخابی تیم ملی داشت اما نجفی پور حذف شد و اکنون خدابنده‌لو ووشوكار توانمند و مستعدي است و از رده‌هاي سني پايه براي ووشو قم افتخارآفرين بوده، با حضور موفق در مسابقات انتخابي درون اردويي تيم ملي برای حضور در بازی‌های آسیایی آماده مي‌شود.

مسئولان اداره کل ورزش و جوانان استان قم که بر روی ورزشکاران مستعد رشته های کشتی، کاراته، تکواندو، ووشو، بوکس و دو و میدانی برای داشتن نماینده در بازی های آسیایی سرمایه گذاری کرده اند، با اميدواري نسبت به تداوم درخشش مرتضی خدابنده لو در رقابت‌هاي انتخابي تیم ملی ووشو از این ووشوکار حمایت می کنند.

این در حالی است که خدابنده لو اولین رقابت خود در انتخابی تیم ملی را با شکست پشت سر گذاشت اما اکنون بخت ووشوکار قمی با پیروزی بر افشین سلیمی در دور انتخابی تیم ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی اینچئون کره جنوبی افزایش پيدا كرده است.

بر اساس برنامه ريزي كادر فني تيم ملي ووشو، دومين مرحله مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو کشورمان برای شناسایی نفرات اعزامی به بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی با حضور تمامي اعضاي حاضر در اردوي تيم ملي ووشو برگزار شد.

در ادامه مبارزه‌های تیم ملی ووشو و در رقابت‌های ساندای مردان ابتدا نفرات وزن منهای 56 کیلوگرم مبارزه کردند که در این وزن مرتضی خدابنده‌لو در دو راند متوالی از سد افشین سلیمی عبور کرد و در ادامه اکبر محمدزاده در دو راند پیاپی بر علی بختیاری چیره شد.

در پایان این رقابت انتخابی در وزن منهای 56 کیلوگرم، هر 4 سانداکار صاحب یک پیروزی و یک شکست شدند تا بدین ترتیب مرتضی خدابنده لو ووشوکار قمی تیم ملی بزرگسالان کشورمان، بار دیگر برای کسب سهمیه حضور در بازی‌های آسیایی امیدوار شود.

گفتنی است: مرتضی خدا بنده لو در وزن منهای 56 کیلوگرم تیم ملی ووشو کشورمان در مسابقه نخست دور دوم برابر علی بختیاری شکست خورده بود و بار ديگر با اين ووشوكار مسابقه مي‌دهد تا اين بار تکلیف ووشوکار برتر وزن منهای 56 کیلوگرم مشخص شود.
 

 

کد خبر 2302762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha