پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۳۳

گیلرمو دل تورو «کتاب زندگی» را ورق زد

گیلرمو دل تورو «کتاب زندگی» را ورق زد

گیلرمو دل تورو کارگردان مکزیکی جدیدترین فیلمش را که انیمیشنی با اقتباس از یک کتاب کمیک است، داستان واقعی عشق خواند که از دل اسطوره‌های یونان و مکزیک بیرون آمده است. 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امپایر، تریلر جدید و دیدنی فیلم «کتاب زندگی» منتشر و به همین مناسبت با گیلرمو دل تورو تهیه‌کننده این فیلم مصاحبه‌ای انجام شده است.

دل تورو درباره این پروژه اینطور توضیح داد: این فیلم تجلیلی از زندگی و عشق است. بیشتر طراحی های این فیلم توسط خورخه گوتیه رس انجام شده که به نظر من یک نابغه جلوه‌های بصری است.

این فیلم که بر اساس تعطیلات روز مردگان مکزیک ساخته شده است، داستان ماجراجویی های یک جفت دوست، مانولو که دیگو لونا مسئولیت صداپیشگی اش را بر عهده دارد و خواکین قهرمان شهر با صداگذاری چنینگ تیتوم را تعریف می کند که هردویشان از دختری زیبا به نام ماریا با صدای زویی سالدانا، خوششان می آید. اما برای مانولو، راه عشق حقیقی در خود یک مار جادویی زهرآگین دارد و او در امید بازپس گیری عشق حقیقی اش به سه دنیای زیرزمینی مختلف فرستاده می شود.

دل تورو اما به عنوان تهیه کننده فیلم در تغییر داستان آن نقش داشت. او داستان را گسترده‌تر کرد و عشق حقیقی آن را با ماجراجویی یک ماموریت حماسی، حیوان های جادویی و سه شخصیتی که هنوز سرنوشت هایشان مشخص نشده، درهم آمیخت. او می گوید: وقتی که من وارد پروژه شدم، داستان خیلی خیلی متفاوت بود. ما در بازسازی داستان با هم کار کردیم و شخصیت‌ها را راهی سفری واقعی کردیم تا بتوانند از میان سه سرزمین جادویی عبور کنند.

فیلم «کتاب زندگی» می تواند اولین داستان عاشقانه حقیقی دل تورو باشد و نشانه های زیادی از داستان های حماسی افسانه های اساطیر یونان باستان و همچنین داستان‌های قدیمی مکزیکی را یکجا دارد. دل تورو در این باره می گوید: این داستان دو عاشق است که نمی خواهند بگذارند هیچ چیز از هم جدایشان کند. شخصیت های آنان با شخصیت های کلاسیکی مانند اورفیوس و اوریدس شباهت های زیادی دارند. این داستان درباره تسلیم نشدن عشق است.

همانطور که می توان از مکزیکی ها انتظار داشت، در داستان هایی که ریشه هایی در عشق، مرگ و جشن گرفتن دارند، همیشه طنین هایی شخصی نیز وجود دارند. دل تورو در این باره چنین توضیح داد: وقتی من بچه بودم، روز مردگان را در شهرمان جشن می گرفتیم. یک بازار بدون سقف بزرگ بود که همه جور جمجمه می فروختند و من یادم می آید که با ذوق و شوق فراوانی به آنجا می رفتم تا جمجمه بخرم. وقتی خیلی کوچک بودیم مادربزرگم، من و برادرم را می برد آنجا.

در ماه مارس (اسفند) طرح های اولیه «کتاب زندگی» گیلرمو دل تورو که با اقتباس از یک کتاب کارتونی ساخته شده، در یک نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفت.

فیلم «کتاب زندگی» روز بیست و چهارم ماه اکتبر وارد سینماهای بریتانیا می شود.

کد خبر 2302810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha