۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۰۷

حاشیه‌نگاری مهر از یک همایش ؛

همایش 15 خرداد نقطه اتصال مسئولان 4 شهرستان شد/ جای خالی نمادی برای حوادث 15 خرداد در ورامین

همایش 15 خرداد نقطه اتصال مسئولان 4 شهرستان شد/ جای خالی نمادی برای حوادث 15 خرداد در ورامین

ورامین - خبرگزاری مهر: همایش ملی 15 خرداد با حضور وزیر کشور و شخصیتهای استانی و منطقه ای در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین در حالی برگزار شد که این مراسم حاشیه هایی نیز داشت.

به گزارش خبرنگار مهر از ورامین، صبح امروز همایش ملی 15 خرداد با حضور وزیر کشور و شخصیت های استانی و منطقه ای در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین برگزار شد که این مراسم نیز حواشی جالب توجهی را در خود جای داده بود. تجلیل از خانواده های شهدای 15 خرداد سال 1342، رونمایی از کتب و آثار 15 خرداد ورامین، رونمایی از نماد جشنواره طلوع خبر داد، تجلیل از پژوهشگران حوزه 15 خرداد از مهمترین بخش های همایش ملی 15 خرداد بود.

تا روز قبل از شروع مراسم برای تعدادی از مسئولان شهرستان ورامین برای عرض خیرمقدم و بیان مشکلات شهرستان برنامه سخنرانی پیش بینی شده بود اما به علت عجله وزیر کشور برای بازگشت به تهران دو سخنرانی حذف و فقط فرماندار ورامین و رییس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا سخنرانی کردند.

همایش 15 خرداد نقطه اتصال مسئولان چهار شهرستان شد

بازدید بدنی و بررسی لوازم و اشیای مردم باعث نارضایتی شهروندان شد به طوری که برخی از حاضران در همایش با ابراز گلایه مندی از این مسأله خواستار رعایت حال مردم توسط مسئولان حراست شدند.

حضور خانواده معظم شهدا، ایثارگران و قشرهای مختلف مردم در همایش پیشگامان انقلاب بسیار پررنگ تر از سال های گذشته بود به طوری که در زمان ورود وزیر کشور به مراسم، سالن همایش مملو از جمعیت بود.

همچنین همایش ملی 15 خرداد نقطه اتصال میان مسئولان و فعالان سیاسی چهار شهرستان ورامین، پیشوا، پاکدشت و قرچک شد به طوری که مسئولان این چهار شهرستان در کنار یکدیگر در این مراسم شرکت کردند و این مسأله با استقبال خواص شهرستان های مختلف روبرو شد.

عدم وجود نمادی برای 15 خرداد در ورامین

ابعاد قیام 15 خرداد ورامین به گونه ای در سطح کشور روز به روز روشن تر می شود که امسال شاهد حضور چندین گروه از صداوسیما برای ضبط و پخش برنامه های گرامیداشت این روز تاریخی در سطح منطقه بودیم.

در کنار جاذبه حادثه قیام 15 خرداد، حضور فیزیکی و معنوی بزرگان و مسئولان ارشد کشور و رایزنی های صورت گرفته توسط مسئولان ستاد گرامیداشت یوم الله 15 خرداد، از جمله عواملی است که صداو سیما و تمام رسانه های نوشتاری خود را موظف به حضور قوی در خصوص پوشش اخبار و گزارشات این واقعه عظیم می کنند.

اما آنچه که سبب ناراحتی و آزردگی وارثان قیام 15 خرداد می شود آن است که اگر گروه های مستند و خبری به شهرستان عزیمت می کنند نماد گویایی که بتوان از آن به عنوان یادبودی از شهدای مظلوم و کفن پوش 15 خرداد 42 نام برد و جود ندارد که این مهم نه تنها سبب آزردگی مردم بلکه سبب سردرگمی گروه های مختلف رسانه ای شده و عدم وجود یک نماد برای 15 خرداد معضلی جدی برای رسانه محسوب می شود.

هر شهری تقریبا دارای یک نماد بوده که معرف هویت  فرهنگی، سیاسی، تجاری، ورزشی آن شهر است، اما تندیس همین نمادها در اکثر شهرها در میادین ورودی نصب شده است به عنوان مثال مسافری که به شهر ساوه سفرمی کند با دیدن نماد انار در میدان ورودی این شهر، متوجه ویژگی شهر ساوه خواهد شد و در ورامین هم المان شهدای کفن پوش 15 خرداد بهترین نمادی بود که مسئولان وقت با نصب تندیسی در ورودی شهر اولا یاد این شهدا را همیشه زنده نگه می داشتند و ثانیا اگر مسافری وارد شهر می شد یاد آن قیام تاریخی در سال 42 می افتاد و ثالثا گرو های رسانه نیز برای تهیه گزارش های خود آن مکان را به علت جاذبه های فیزیکی انتخاب می کردند.

کد خبر 2302831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha