پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ شهریور ۱۳۸۴، ۲۰:۰۸

درمقر سازمان ملل متحد صورت گرفت؛

ديدار احمدي نژاد با پوتين

محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري ايران و ولاديمير پوتين همتاي روسي وي امروز در حاشيه نشست مجمع عمومي سازمان ملل در نيويورك با هم ديدار كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه،  در اين ديدار دو مقام پيرامون مسائل فيمابين و همچنين موضوع هسته اي ايران بحث و گفتگو كردند.

پوتين گفت : ما مسائل و علائق مشترك بسياري در درياي خزر داريم كه سبب همكاري بسيار زيادي بين دو كشور است و من اميدوارم كه در ايران تحت مديريت احمدي نژاد تحولات مثبتي رخ دهد.

احمدي نژاد نيز در اين باره اعلام كرد : منافع كشورهاي ما در امور دو جانبه و چند جانبه بسيار به هم نزديك هستند.

رئيس جمهوري ايران در ادامه اظهار داشت : ما و روسيه  در درياي خزر و ديگر نقاط منافع مشترك زيادي داريم.

شايان ذكر است كه اين ديدار قرار بود ديروز انجام شود، اما به علت حضور رئيس جمهوري روسيه در نشست شوراي امنيت سازمان ملل ،امروزصورت گرفت.

کد خبر 230326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha