پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ شهریور ۱۳۸۴، ۹:۳۳

پس از صدور حكم قلع و قمع

مالكان زمين خود را به آموزش و پرورش هبه كردند

مالكان بيش از 8 هزار و 920 زمين كه در سالهاي اوليه انقلاب در زمين آنها مدرسه احداث شده بود با واگذاري 7 هزار و 702 متر از زمين خود به آموزش و پرورش ناحيه 2 كرج موافقت كردند .

ابوالفضل زينلي مدير ناحيه 2 آموزش و پرورش كرج با اعلام اين خبر به خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج گفت : حكم قلع و قمع براي مدرسه اكبر بوشهري ، درشتي و سالن شهيد همت صادر شده بود و قرار بود زمينهاي مدارس تحويل مالكان شود ؛ اما خوشبتختانه مالكان زمين پس از درك حساسيت موضوع با دريافت يك هزار و 200 و 17 متر از زمين و 150 ميليون ريال وجه نقد از باقي زمين خود گذشت كردند .

 

زينلي افزود :  بخشي از حيات مدرسه و نيز قميت بخشي از زمين واقع در اين املاك به مالكان پرداخت شد و آنها ادعاي خود را ترك كردند.

 

وي خاطرنشان كرد : درمجمو 7 هزار و 702 متر از زمين هاي اين مالكان تقديم آموزش و پرورش شد و قرار است به زودي سند مالكيت اين زمينها به نام آموزش و پرورش صادر شود .

 

مدير آموزش و پرورش ناحيه 2 كرج يا دآور شد : در اين ناحيه مالكان  بسياري تقاضاي دريافت ملك خود را دارند كه بايد پيش از بحراني شدن فكري در اين خصوص انديشيده شود.

 

گفتني است ؛ در نواحي چهارگانه آموزش و پرورش كرج حدود 400 هزار دانش آموز تحصيل مي كنند كه بيش از 100 هزار نفر آنها در ناحيه 2 مشغول تحصيل هستند.

 

کد خبر 230338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha