به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی ظهر دوشنبه در نشست با شهردار ساری با بیان اینکه ساالنه میلیونها مسافر برای زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) از شهر ساری عبور می کنند، بیان داشت: طراحی سازه دروازه قرآن می تواند یک جاذبه فرهنگی ماندگار برای مرکز اسان باشد.
وی با تقدیر از رویکرد فرهنگی شهرداری ساری یادآور شد: شهروندان برای دستیابی به نشاط شهری نیازمند رویدادهای فرهنگی و هنری هستند و شهری سالن با فرهنگ اسلامی و انسانی قابل دستیابی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به تغییرات ستودنی و ارزنده ای که مرکز استان در عرصه عمرانی و فرهنگی شاهد آن است اشاره کرد و گفت: ارشاد و شهرداری ساری در تفاهمی مشترک می توانند تحولات فرهنگی پرباری را برای شهروندان به ارمغان بیاورند.
مهدی عبوری شهردار ساری هم در این نشست فرهنگ را محور فعالیت های شهرداری ساری توصیف کرد و گفت: نشاط شهری و توجه به تفریح و سرگرمی سالم و سازنده شهروندان و گردشگران دغدغه جدی است که در شهرداری دنبال می کنم.
وی افزود: عمران و آبادی شهر باید با نشاط فرهنگی پیوند بخورد تا شهری توأم با آرامش و آسایش را شاهد باشیم.
عبوری اظهار امیدواری کر که همکاری ارشاد و شهرداری ساری در نخستین گام منجر به اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری در ماه مبارک رمضان شود.
نظر شما