به گزارش خبرنگار مهر، کورش پرند بعد ازظهر امروز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: در ایران به ازاری هر سه نفر کارشناس یک کاردان یا تکنسین وجود دارد درحالیکه در کشورهای پیشرفته به ازای 6 تکنسین یک کارشناس وجود دارد.
وی عنوان کرد: مطلب مذکور نشان می دهد در کشور ما درخصوص آموزش نیروی انسانی اشتباهی عمل شده و این مسئله هم باعث شده که فارغ التحصیلان بیشتر متقاضی شغل های پشت میزی و دولتی باشند که این امر موجب رکود اقتصاد و صنعت کشور شده است.
وی با تاکید بر ایجاد فرهنگ کار در کشور، اظهارداشت: در ایران اسلامی هم اکنون پنجره جمعیتی در متولدین سال 57 تا 64 که بیشترین آمار جمعیتی کشور را هم تشکیل دادند،ایجاد شده است.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: اکنون متولدین سال 57 تا 64 به سن کار رسیدند ولی متاسفانه دولت برنامه ریزی برای این افراد تاکنون نداشته است.
پرند عنوان کرد: این پنجره جمعیت توان و پتانسیل ارزشمندی برای کشور به شمار می آید که باید با برنامه ریزی اصولی و مناسب این توان مورد استفاده قرار گیرد.
وی اظهار داشت: امروزه در کنار آموزش های دانشگاهی نیاز است مهارت های نرم نیز ایجاد شود تا شاهد مهارت آموزی و کارآمدی نیروی کار و ایجاد اشتغال مولد باشیم.
وی بر آموزش های بازار محور تاکید کرد و افزود: آموزش، تولید، بازاریابی و فروش جزو آموزش های بازار محور است که باید مورد توجه قرار داده شود.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: آموزش بازار محور در کردستان در حال شکل گیری است و نمونه آن راه اندازی یک واحد فرشبافی در سنندج است که علاوه بر آموزش به متقاضیان موجب افزایش درآمد و اشتغالزایی برای 100 نفر نیز شده است.
پرند عنوان کرد: با ایجاد این واحد فرشبافی اصالت و فرهنگ این استان به سراسر کشور و حتی خارج از کشور اشاعه داده می شود.
نظر شما