پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۰۴

واحدی:

120 ناجی غریق تابستان در سواحل ساری خدمات رسانی می کنند

120 ناجی غریق تابستان در سواحل ساری خدمات رسانی می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: فرماندار ساری با بیان اینکه 12 طرح سالمسازی دریا در شهرستان فعال می شود گفت: 120 ناجی غریق فصل تابستان در سواحل منطقه خدمات رسانی می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از طرح سالمسازی دریا در ساری یادآور شد: تاکنون هشت طرح سالمسازی دریا در حال بهره برداری است و چهار طرح دیگر نیز فعال می شود.

وی از شناسایی نقاط خطرآفرین در سواحل منطقه خبر داد و گفت: بسیاری از خطرآفرین شهرستان با مطالعه یکپارچه این قابلیت را دارند که امکان شنا و تفرج در آنها تعریف شود.

فرماندار ساری با تاکید بر اینکه باید برنامه ریزی درستی برای طرح های سالم سازی دریا صورت گیرد تا نسبت به حفظ امنیت اقدام شود، بر لزوم برپایی فضاهای مناسب برای نمازخانه ها و نصب بنرهایی برای رعایت حجاب و عفاف اسلامی تاکید کرد.

واحدی  با اشاره به انجام بازرسی های مستمر از نوار ساحلی و طرح های سالم سازی از شروع  فصل تابستان تاکنون یاد آور شد : توسط این بازرسی ها از نوار ساحلی بر وضعیت بهداشت ، عرضه کالا و خدمات و نیز عملکرد ناجیان غریق نظارت می شود.

وی رضایت و خدمت بیشتر به گردشگران و استفاده کنندگان را هدف از اجرای این طرح دانست.

کد خبر 2304632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha