پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۵۷

آزرمی تاکید کرد:

ایجاد فضای کارفرمایی و سرمایه‌گذاری در استان کرمانشاه/ دنبال مچ‌گیری نباشیم

ایجاد فضای کارفرمایی و سرمایه‌گذاری در استان کرمانشاه/ دنبال مچ‌گیری نباشیم

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه گفت: فضای استان باید به سمت فضای ایجاد شغل و جذب سرمایه‌گذاری پیش‌رود و نباید تنها به دنبال مچ‌گیری باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله آزرمی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: استان باید به سمت جامعه کارفرمایی و سرمایه‌گذاری پیش رود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه افزود: در این استان سه ضلع دولت، کارفرما و تشکل های کارگری با هم هماهنگ هستند اما این هماهنگی باید تعالی یافته و استان ما به سمت فضای کارفرمایی و سرمایه‌گذاری پیش رود.

وی بر ضرورت ایجاد فضای سرمایه‌گذاری در استان  تاکید کرد و افزود: مسئولان باید با ایجاد فضای مناسب زمینه سرمایه گذاری بخش‌های خصوصی را فراهم کنند.

وی با اشاره به حمایت استانداری کرمانشاه از بحث سرمایه‌گذاری در استان ادامه داد: در این بین باید تشکل‌ها فداکاری کنند و از همه ظرفیت‌های استان برای ایجاد شغل استفاده شود در غیر اینصورت بیکاری نیاز به همکاری ندارد.

آذرمی، بر حل مشکلات در درون مجموعه کارگری و کارفرمایی تاکید کرد و گفت: به دنبال مچ‌گیری نباید بود و فضای این جامعه باید به‌گونه‌ای باشد که مشکلات در درون حل و فصل شده و فضای ایجاد شغل فراهم شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه، بر اهمیت آموزش برای مهارت آموزی کارگران تاکید کرد و گفت: بنده مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی را مدیر ارشدی می‌بینم که باید زمینه ورود بخش خصوصی به فضای کار را ایجاد کند و استانداری نیز در این زمینه حمایت خواهد کرد.

تعاون در سال‌های اخیر عملکرد ضعیفی داشته است

در ادامه، دبیر اجرایی خانه کارگر استان کرمانشاه گفت: وزارت تعاون در بخش تعاون ضعیف عمل کرده و باید تقویت شود.

جواد اکبری افزود: استان کرمانشاه به خاطر جنگ و آثار ناشی از آن از نظر کار و ایجاد شغل در رده‌های پایین کشور است.

اکبری گفت: مدیران باید اخلاق را اولویت خود قرار داده و بیشترین جاذبه و کمترین دافعه را در کار داشته باشند و از این روش حسنه استفاده کنند.

کد خبر 2304711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha