به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابوالقاسم میراحمدی در خطبه های نماز سیاسی عبادی جمعه این هفته قدس با توصیه همه مومنان به رعایت تقوا اظهار داشت: روزهای گذشته سالروز اتفاقات بزرگی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران بود، 14 خرداد که مصادف است با سالروز عروج ملکوتی بینانگذار کبیر انقلاب و 15 خرداد که سالگرد قیام تاریخی آغازگر مبارزات انقلاب بود.
وی افزود: حد فاصله سال 42 تا سال 57 دشمن فرصت بسیاری برای به شهادت رساندن امام خمینی( ره) داشت اما این ذخیره الهی زنده ماند تا انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند.
این مسئول ادامه داد: طی هفته گذشته، شهر سامرا بار دیگر مورد هجوم گروهک های تروریستی قرار گرفت و انسانهای بیگناه بسیاری به شهادت رسیدند، اما این گروهک ها خود به تنهایی مسبب این جنایت ها نیستند بلکه کشورهایی همچون آمریکا و اسرائیل که آنها را از همه نظر حمایت می کنند، عامل اصلی هستند.
میراحمدی عنوان کرد: استکبار جهانی قصد دراد بین شیعه و سنی تفرقه بیندازد تا خودشان به اهداف پلیدشان دست یابند اما امت های مسلمان آگاه هستند و با رفتار صحیح خود نقشه هایشان را نقش برآب کرده و آنها را زمینگیر می کنند چونان که در سوریه با حضور همه جانبه مردم در انتخابات و انتخاب دوباره بشار اسد برای هفت سال دیگر بعنوان رئیس جمهور، بار دیگر استکبار شکست خورد.
وی یادآور شد: در حال حاضر در دهه مهدویت قرار داریم، در این هفته برنامه های بسیاری برگزار می شود که موضوع و هسته اصلی آن ها وجود امام زمان (عج) و ظهور ایشان است، اکنون دشمنان تلاش می کنند با ایجاد فتنه های متفاوت جوانان را از مسیر مهدویت منحرف کنند که در این دهه علما با حضور در مجالس مختلف، ضمن آگاه سازی جوانان، پاسخگوی تمامی این فتنه ها و توطئه ها باشد.
امام جمعه شهرستان قدس اظهار داشت: روز دوشنبه سالروز ولادت حضرت علی اکبر( ع) است که به عنوان روز جوان نامگذاری شده، جوانان ایران اسلامی باید ایشان را الگوی خود قرار داده و با گوش سپردن به حرف والدین و بزگان دین سرمایه جوانی خود را براحتی در اختیار دشمنان قرار ندهند.
حجت الاسلام میراحمدی:
حضور حداکثری مردم سوریه در انتخابات دشمنان اسلام را زمینگیر کرد
قدس - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان قدس گقت: با حضور مردم سوریه و رای حداکثری به بشار اسد بار دیگر دشمنان اسلام زمینگیر شدند.
کد خبر 2305586
نظر شما