پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۵۸

حجت الاسلام شاهچراغی:

آمریکا در منطقه با افول مواجه شده است

آمریکا در منطقه با افول مواجه شده است

ری - خبرگزاری مهر: امام جمعه ری با تاکید بر این که آمریکا با افول در منطقه مواجه شده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در منطقه محبوب تر شده که نشان دهنده اقتدار و اثرگذاری ایران در خاورمیانه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی امام جمعه شهرری در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به نکات مهمی که در سخنان و بیانات رهبر معظم انقلاب ایراد شده اظهار داشت: ایشان مکتب حضرت امام خمینی (ره) را دارای دو پایه دانسته یکی مکتب تکیه بر شریعت اسلام بود که هرگز از مرز دین اسلام خارج نشده، فلذا امام (ره) بر اساس سنت و قرآن عمل کرده، دیگری مردم سالاری دینی که همواره بینانگذار انقلاب اسلامی بر رای ملت تکیه داشته اند.

وی به تحلیل های مختلف رهبر معظم انقلاب اسلامی در این مراسم اشاره و بیان کرد: یکی از این تحلیل ها استراتژی امام (ره) در مبازره با استکبار بود که تجلی آن مبارزه با آمریکا هست ایشان همواره در مقابل این کشور ایستادگی کرده اند.

این مسئول افزود: آمریکا گاهی گزینه جنگ را مطرح کرده هرچند که متوجه شده که دیگر کاربردی ندارد، با انواع تحریم ها، به صحنه آوردن یک درصد از افرادی ناراضی و ... به ایجاد چالش در این کشورها پرداخته اما آنچه مسلم است، اینکه کشورهایی مانند جمهوری اسلامی ایران به هر میزان که فشار بیشتری آمریکا بیاورد، هرگز از انقلاب اسلامی خود دست نمی کشندبلکه سر سخت تر نیز  خواهند شد.

شاهچراغی با اشاره به برگزاری انتخابات در منطقه اظهار داشت: پیروزی ملت عراق و بشار اسد در سوریه نشان داده که آمریکا منفورترین کشور در منطقه و جهان است و به همان میزان که آمریکا در منطقه با افول مواجه شده جمهوری اسلامی ایران در منطقه محبوب و سرافرازتر شده که نشان دهنده اقتدار و اثر گذار بودن جمهوری اسلامی در منطقه خاورمیانه است.

وی با اشاره به مناسبتها در هفته آینده گفت: روز ولادت حضرت علی اکبر(ع) به عنوان روز جوان نامگذاری شده که در این زمینه، تمامی مسئولان و متولیان فرهنگی کشور از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و ... باید جوانان را به مسائل معنوی و دوری از گناه هدایت کرده زیرا که جوانان دارای فطرت پاک هستند و نباید غباری از گناه بر فطرت این جوانان بنشیند.

کد خبر 2305610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha