پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ شهریور ۱۳۸۴، ۱۱:۰۷

معاون دفتر برنامه ريزي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با " مهر " :

رييس جمهور كليات طرح " پرسش مهر " را پذيرفت

معاون اجتماعي دفتر برنامه ريزي امور فرهنگي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش ،از موافقت رييس جمهور با پذيرش كليات طرح " پرسش مهر " خبر داد .

احمد عابديني در خصوص برگزاري طرح پرسش مهر طي سال تحصيلي جديد ، به خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : همه چيز بستگي به نظر رييس جمهور دارد .

وي با اشاره به پذيرش كليات طرح پرسش مهر از سوي احمدي نژاد ، تصريح كرد : موضوعات اين دوره از پرسش مر توسط دفتر برنامه ريزي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش به رييس جمهور ارايه شده و منتظر تصميم مقتضي وي هستيم .

عابديني به مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش در خصوص تداوم طرح پرسش مهر از سوي رييس جمهور اشاره كرد و گفت : با توجه به اينكه طرح مذكور به صورت مصوبه درآمده ، لذا منتظر نظر رييس جمهور در خصوص اجراي دوره جديد پرسش مهر هستيم .

شايان ذكر است ، به منظور توسعه و تقويت و فرهنگ پژوهش ، جستجوگري ، مشاركت جويي و ارتقاي سطح بينش دانش آموزان و ايجاد شور و نشاط و شادابي در مدارس، در مراسم بازگشايي و سال تحصيلي ، پرسش هايي متناسب با شرايط زماني و موقعيت اجتماعي توسط عالي ترين مقام اجرايي كشور( رييس جمهور) براي دانش آموزان و معلمان سراسر كشور مطرح و از آنان خواسته مي شود در فرصت مقتضي پاسخ هاي لازم را ارايه نمايند.

کد خبر 230611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha