پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۲۵

تاجیک در گفتگو با مهر:

طوفان به مزارع ورامین آسیب زد

طوفان به مزارع ورامین آسیب زد

ورامین - خبرگزاری مهر: رییس جهاد کشاورزی ورامین با اشاره به خسارت 10 درصدی به برخی مزارع و گلخانه های شهرستان بر اثر طوفان چند روز گذشته گفت: بیمه خسارت توفان زدگان را می پردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، طوفان چند روز گذشته در سطح استان تهران علاوه بر قطعی برق، آسیب رساندن به خودروها و قطع درختان در معابر شهری برای کشاورزان و دامداران نیز خوش یمن نبود به طوری که اکنون رییس جهاد کشاورزی ورامین از خسارات وارد شده به مزارع و گلخانه های شهرستان خبر می دهد.

در این زمینه محمدحسین تاجیک در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع طوفان چند روز گذشته در سطح استان تهران اظهار داشت: این طوفان علاوه بر شهروندان، کشاورزان و دامداران را نیز غافلگیر و دچار مشکلات متعددی کرد.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان ورامین افزود: سرعت طوفان به حدی بود که به برخی از گلخانه های و مزارع صیفی جات و زمین های کشاورزی آسیب وارد کرد که این امر موجب ناراحتی و نگرانی کشاورزان شده است.

وی ادامه داد: طی چند روز گذشته مسئولان جهاد کشاورزی و مدیران شهرستان با حضور بر سر زمین های آسیب دیده، از نزدیک میزان خسارت وارد شده را مشاهده کردند، در این زمینه خوشبختانه اکثر زمین ها و محصولات آن دارای بیمه بوده و در آینده ای نزدیک و پس از برآورد هزینه، خسارت وارده شده توسط شرکت های بیمه گر پرداخت می شود.

تاجیک اضافه کرد: اکنون مسئولان جهاد کشاورزی با همکاری برخی نهادها مشغول برآورد هزینه خسارات هستند و تاکنون بر اساس مستندات به دست آمده به برخی گلخانه ها و مزارع کشاورزی ورامین 10 درصد خسارت وارد شده اما هنوز نمی توان از رقم دقیق خسارات صحبت کرد.

این مسئول عنوان کرد: امسال به دلیل کاهش بارش ها و و کاهش آب ورودی به دشت ورامین برای آبیاری مزارع متأسفانه با کاهش میزان محصولات گندمی در ورامین روبرو هستیم، این درحالیست که ورامین به عنوان قطب کشاورزی استان تهران در تولید گندم و جو رتبه نخست را در اختیار دارد و کاهش برداشت این محصول مهم نگران کننده است.

کد خبر 2306940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha