نادر نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر 10 مرکز علمی کاربردی تحت پوشش ادارات کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور فعالیت می کنند که در ارتقائ سطح علمی فرزندان شاهد تاثیرگذار بوده اند.
وی افزود: در مرکز علمی کاربردی بنیاد شهید استان قزوین حدود 600 دانشجو در شش رشته کاردانی، چهار رشته کارشناسی تحصیل می کنند که بزودی یک رشته کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی با رویکرد ایثار هم در حال راه اندازی است که در صورت تصویب موضوع بررسی و ترویج فرهنگ ایثار به صورت آکادمیک و علمی در این دانشگاه تدریس خواهد شد.
نصیری تصریح کرد: در تعریف این رشته جدید نگاه یک سویه به ایثار نداریم، چرا که ایثار قابل نهادینه شدن در لایه های مختلف اجتماعی است و با نهادینه شدن ایثار در خانواده و جامعه میتوانیم هنجارهایی از قبیل اخلاق مداری، ولایت مداری و دشمن ستیزی را نهادینه کنیم و دغدغه مقام معظم رهبری در تحقق سبک زندگی اسلامی را برآورده سازیم.
وی اظهارداشت: در حال حاضر سه گروه در این مرکز درحال تحصیل هستند که شامل فرزندان شاهد و ایثارگر، شاغلان بنیاد و گروه سوم سایر اقشار جامعه هستند که در دو گروه ارتقای دانایی و توانمندی مخاطبان و شاغلان در بنیاد مورد نظر است تا این گروه بتوانند آماده مسئولیت پذیری و ورود به ساختار اداری شوند.
نصیری با تاکید بر اهمیت تغییرات نرم افزاری در بنیاد هم بیان کرد: نتیجه کار ما در استان قزوین تغییرات نرم افزاری در بخش مدیریت است اما تغییرات سخت افزاری هم داشته ایم که در این 27 ماه هیچ مکانی متعلق به بنیاد استان وجود ندارد که برروی آن کار نشده باشد.
نصیری ادامه داد: در جنب ستاد استان استخری مخروبه وجود داشت که در دست تعمیر و راه اندازی مجدد است همچنین در ابتدای ورودی ستاد مرکزی استان میز خدمتی دایر شده که هرروز یکی از معاونان موظف هستند که در این مکان حضور داشته باشند تا در خدمت ایثارگران باشند.
وی افزود: زیرزمین متروکه بنیاد امور ایثارگران شهرستان قزوین هم تبدیل به 14 اتاق آموزشی شده که مرکزی برای استفاده کانون علمی فرهنگی و مرکز علمی کاربردی بنیاد است ودر جنب ساختمان بنیاد شهرستان هم ساختمان ستاد آزدگان را که در دست فروش بود، مجوز فروش آن را لغو کردیم و با تعمیر این ساختمان آن را تبدیل به یک مرکز علمی کاربردی کردیم و فضای مشاوره را در آنجا توسعه دادیم.
نصیری در ادامه گفت: ادارات بنیاد شهرستانهای آبیک، تاکستان، بوئین زهرا و موزه شهدای قزوین هم تعمیر اساسی شده و با وجود اینکه مجوز شهرستان شدن شهرالوند در دولت هشتم صادر شده بود اما تا دولت دهم بنیاد در این شهرستان شعبه ای نداشت.
وی افزود: در زمان مدیریت کنونی در شهرستان البرز ساختمانی به ارزش 300 میلیون تومان به صورت رایگان برای استقرار دفتر بنیاد اختصاص داده شد تا ایثارگران مجبور نباشند از شهرستان البرز به ستاد مرکزی مراجعه کنند و امور اداری خود را در زمان کوتاه تری انجام دهند.
این مسئول گفت:در آوج و محمدیه نیز مکان استقرار دفتر تامین شده است و تنها منتظر تامین نیروی انسانی هستیم تا بتوانیم این دو شعبه را نیز راه اندازی کنیم و با کم کردن تمرکز اداری، حجم ترافیک اداری مرکز را کاهش دهیم و در صورتی که قادر به تامین نیروی انسانی مورد نیاز نباشیم، همکاران ما در بنیاد هفته ای یک روز را در این مراکز حضور پیدا خواهند کرد و به خدمات دهی خواهند پرداخت.
وی در خصوص وضعیت گلزارهای شهدای استان اظهار داشت: بازسازی گلزار شهدا تاکنون از 75 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و با پیگیری های انجام شده برای تامین اعتبار برنامه داریم که در نیمه دوم سال همه گلزارهای روستایی استان را ساماندهی کنیم.
نصیری یادآورشد: با توجه به اینکه در دولت هشتم همه استانها موظف بودند یک مرکز توان بخشی فرهنگی و ورزشی را ایجاد کنند، در استان قزوین هم برای ساخت این مرکز در دو کیلومتری جاده بوئین زهرا یک قطعه زمین چهار هکتاری به این امر اختصاص داده شده است.
نصیری افزود: در این مکان مجموعه ای بالغ بر هفت هزار مترمربع طراحی شده است و تاکنون حدود پنج میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است که شاهد 80 درصد پیشرفت فیزیکی این مرکز هستیم و حدود 4 میلیارد نیز برای تکمیل آن نیاز داریم.
نصیری در پایان گفت: فعالیتهایی که برای بهبود خدمات رسانی به شهدا و ایثارگران انجام می شود در برابر از جان گذشتگی این بزرگواران که موجب تثبیت استقلال، عظمت و اقتدار نظام در عرصه های داخلی و بین المللی شدند بسیار ناچیز است.
نظر شما