به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی فر امینی ظهر دوشنبه در جلسه بررسی وضعیت آب مناطق روستایی استان افزود: در خصوص پائین بودن شاخص بهره مندی آب آشامیدنی مناطق روستایی استان گیلان عوامل زیادی همچون دسترسی آسان مردم به آب های سطحی، پراکنش مناطق مسکونی در استان، منحصر بودن اعتبارات آبرسانی روستایی از اعتبارات استانی و غیره دخیل است.
وی همچنین اظهارداشت: پراکنش مناطق مسکونی در استان هزینه اجرای عملیات پروژه های آبرسانی را افزایش می دهد.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: با افزایش هزینه اجرای کار سهمی را که می توانست در هر مرحله از اعتبارات مردم به بهره مندی برسند در قیاس با کشور کمتر می شد و همین امر باعث عقب ماندگی شاخص استانی از میانگین شاخص کشوری است.
وی در ادامه منحصر بودن اعتبارات آبرسانی روستایی از اعتبارات استانی را از دیگر پارامترهای پائین بودن شاخص بهره مندی آب آشامیدنی مناطق روستایی گیلان عنوان کرد و افزود: با توجه به محدودیت سقف اعتباری در استان سهم اعتباری هم بسیار کم است.
فرامینی تاکید کرد: خوشبختانه در بودجه سال جاری ظرفیت خوبی ایجاد شده و ارقام بسیار خوبی هم در بحث آبرسانی به مناطق روستایی استان اختصاص یافته است.
وی یادآورشد: با افزایش سهم اعتباری به جهت آبرسانی روستایی براساس قیمت تمام شده آب می توان آهنگ روند عملیات اجرایی پروژه ها را سرعت بخشید.
نظر شما