به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه پیش از ظهر امروز در نشست جمع بندی سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم اظهارداشت: امیدواریم این اقدامات صورت گرفته در خصوص برگزاری مسابقات قرآن که مورد رضایت مقام معظم رهبری واقع شد، ذخیره ای برای آخرت مسئولان برگزاری باشد.
وی با بیان اینکه نقاط ضعف و قوت برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم باید بررسی شود و پیشنهادهای عملی برای بهره برداری در دوره سی و دوم ارائه شود، گفت: لازم است، دستاوردهای مسابقات بین المللی قرآن در کشور و در سطح بین المللی تجزیه و تحلیل شود.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه برنامه ریزی برای سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن با رویکردی تحولی صورت پذیرد، افزود: جلسات و برنامه ریزی ها برای دوره بعدی مسابقات از همین امروز آغاز شود و برای مسابقات امسال جمع بندی و نمره دهی صورت گیرد و برای سال بعد هدفگذاری شود.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه قاریان و حافظان برتر کشور و جهان شناسایی شوند و برای دوره های آتی دعوت شوند، گفت: در همایش بین المللی پژوهشهای قرآنی موضوعات مهم و مورد نیاز جامعه مدنظر قرار گیرد تا مقالات رسیده راهکار و راه عملی برای مشکلات مسلمین ارائه دهند.
وی با طرح این پیشنهاد که حفظ موضوعی و قرائت موضوعی قرآن کریم در مسابقات مدنظر قرار گیرد، تصریح کرد: آیاتی از قرآن که توسط قاریان و حافظان در مسابقات تلاوت می شود، مدیریت شود تا آیات به شکل موضوعی و محوری و جهت دار تلاوت شود.
حجت الاسلام محمدی افزود: از احادیث پیامبر اکرم(ص) مرتبط با سرنوشت انسانها، وحدت و دوری از تفرقه و بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در خصوص استقلال و آزادی به منظور فرهنگسازی استفاده شود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: دبیرخانه دائمی مسابقات بین المللی قرآن کریم از همین امروز فعال شود و از هم اکنون برای دوره آتی برنامه ریزی شود. لازم است سند چشم انداز مسابقات بین المللی قرآن کریم تدوین و اهداف سالهای آتی مسابقات مشخص شود تا ملاکهای ارزیابی ها تعیین گردد و در این زمینه از تمام حافظان، قاریان، داوران و مسئولان قرآنی در این خصوص نظرخواهی شود.
حجت الاسلام محمدی در پایان سخنانش با بیان اینکه تقدیر مقام معظم رهبری از برگزارکنندگان مسابقات بین المللی قرآن مسئولیت ما را چند برابر می کند، افزود: تدوین سند چشم انداز مسابقات بین المللی می تواند، محورها و برنامه های آتی مسابقات را مشخص و در چارچوب مشخصی قرار دهد.
نظر شما