پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ شهریور ۱۳۸۴، ۱۶:۲۴

در آستانه ولادت امام عصر(عج):

برنامه هاي ويژه مسجد جمكران اعلام شدند

با فرا رسيدن زادروز يگانه منجي عالم، حضرت حجت (عج)، و آذين بندي و چراغاني و آماده سازي مسجد مقدس جمكران، قدمگاه هزاران زائر قائم آل محمد غرق در نور و عطر گل نرگس شد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از ستاد خبري اعياد شعبانيه ، مسئول فرهنگي و انتشارات مسجد جمكران قم  اعلام كرد : افزون بر چراغاني و آذين بندي از روز دوشنبه تا شب ميلاد آن حضرت سه برنامه از ساعت 20هر شب در مسجد اجرا مي شود كه با قرائت قرآن، مداحي، سخنراني، شعرخواني و اجراي مراسم دعا همراه است .

حجت الاسلام احمدي قمي افزود : بيش از 1500 خادم افتخاري تا پايان مراسم آماده خدمتگذاري به زائران مسجد جمكران شده اند و براي رفاه حال آنها ، امكانات معمول مسجد بازديد شده تا نواقص احتمالي بر طرف شود .

وي ادامه داد : درمانگاه دارالشفاء صاحب الزمان وابسته به مسجد جمكران نيز براي خدمت به زائران در آماده باش كامل است و نمايشگاه و فروشگاه عرضه كتاب و محصولات فرهنگي تا ساعت 12هر شب خدمات خود را به مراجعان ارائه خواهند داد .

احمدي قمي همچنبن با اشاره به برپايي چايخانه صلواتي در جلوي درهاي 2 و 5 مسجد براي عرضه چاي و آبجوش به زائران، از مردم خواست علاوه بر توجه به راهنماييهاي خادمان مسجد، حتماً زيرانداز و امكانات مورد نياز را با خود همراه داشته و براي جلوگيري از ابتلا به بيماريهاي خطرناك ، از دستفروشان اطراف مسجد تنقلات و مواد خوراكي نخرند .

کد خبر 230829

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha