محسن لطف الهي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نرخ بیسوادی در بین جمعیت 10 تا 49 سال سن، هشت درصد است.
وی ضمن قدردانی از زحمات ادارات و مدیران مدارس به دلیل تلاش ها و همکاری صمیمانه اشان در راستای شناسایی اولیاء بیسواد اظهار داشت: طرح باسواد کردن اولیای دانشآموزان امری مهم در راستای مبارزه با بیسوادی است که در شهرستان بیجار دنبال میشود.
وی افزود: پیشرفت علمی هر کشور نیازمند سرمایه گذاری در نظام آموزشی است و به همين دليل لازم است حوزه تعليم و تربيت در شهرستان بيجار مورد توجه بيشتري قرار گيرد.
وی ادامه داد: بیسوادی پدیده ای قابل تاسف است، سواد و تحصیلات خانواده یکی از عوامل مهم پیشرفت بشر در جهان امروز محسوب می شود ، پیشرفت تکنولوژی ، صنعت ، بهداشت و علوم مختلف مدیون این عامل مهم است .
مدیر آموزش و پرورش بیجار به اهمیت سوادآموزی اشاره کرد و گفت: علم و سواد آموزی آنچنان از اهمیت بالایی برخوردار است که بسیاری از آیات و روایات برآن تاکید وتوجه ویژه دارند و خداوند به قلم سوگند خورده اند.
وی با بیان اینکه در شهرستان بیجار تاکنون 976 لازمالتعلیم شناسایی شده است با اشاره به طرحهایی در خصوص رفع و ریشهکن کردن بیسوادی، افزود: طرح انسداد مبادی بیسوادی در راستای شناسایی و جذب کودکان مقطع اول ابتدایی و کودکان لازمالتعلیم از جمله این طرحها است
لطف الهی اضافه کرد:تا کنون به کمک مدیران مدارس و ادارات شهرستان 342 نفر اولیاء بیسواد دانش آموزان شناسایی شدند که از این تعداد 5 نفر فوت شده اند ، 11 نفر در حال تحصیل ، 4 نفر معلول ، 5 نفر عدم دسترسی و بقیه در حال اقدام و بررسی است .
وی گفت: بکارگیری کارآمدترین نیروهای آموزش و پرورش و قرارداد با نیروهای آموزش از راه دور و فرد به فرد از مهم ترین اقدامات این اداره در راستای باسواد کردن والدین بیسواد دانش آموزان است.
وی در ادامه تاکید کرد: نقش آموزش و پرورش امروزه در توسعه جوامع بر کسی پوشیده نیست و توسعه یافتگی پایدار در سایه علم آموزی و ارتقای سطح دانش امکان پذیر است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیجار در پایان یاد آور شد: تلاش در راستای ریشهکن کردن بیسوادی را جهادی مقدس عنوان کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیتها در راستای این امر مهم بهره گرفت.
نظر شما