پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۵۱

سرهنگ حجت آبادی:

رفع نقاط حادثه خیز در جاده‌های استان کرمان ضروری است

رفع نقاط حادثه خیز در جاده‌های استان کرمان ضروری است

کرمان – خبرگزارش مهر: فرمانده پلیس راه استان کرمان خواستار حذف نقاط حادثه خیز در جاده های استان کرمان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احمد حجت آبادی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وسعت جاده‌های استان کرمان گفت: استان کرمان حجم قابل توجهی از جاده های کشور را در خود جای داده است و چندین استان کشور را به یکدیگر متصل می کند.

وی گفت: این استان بنادر اصلی جنوب کشور را به مرکز متصل می کند ضمن اینکه به دلیل پراکندگی شهرستانها عبور و مرور و حمل و نقل بار در جاده های استان حجم قابل توجهی از ترافیک جاده ای را شامل می شود.

حجت آبادی ادامه داد: در کنار وسیله نقلیه و خطای انسانی، جاده ها نیز در بروز تصادفهای رانندگی نقش دارند و به همین دلیل رفع مناطق حادثه خیز در جاده ها الزامی است.

سرهنگ حجت آبادی گفت: در مجموع در جاده های استان کرمان 318 نقطه حادثه خیز وجود دارد.

وی گفت: با پیگیریهای انجام شده و همکاری دستگاههای مربوطه 60 نقطه اصلاح شده است و روند اصلاح این نقاط ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: نصب تابلوهای هشدار دهنده، نظارت با دوربین های کنترلی و جریمه افراد خاطی نیز از دیگر سیاستهای انجام شده برای کاهش تصادفات بوده است.

کد خبر 2309360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha