۲۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۰۲

حبیبی:

مدرسه‌سازی به گفتمان عمومی با مشارکت همگانی تبدیل شود

مدرسه‌سازی به گفتمان عمومی با مشارکت همگانی تبدیل شود

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: مدرسه سازی به عنوان حرکتی خداپسندانه باید به گفتمان عمومی تبدیل شود و همه بتوانند با سرمایه ای اندک با مشارکت عمومی در تعلیم و تربیت آینده سازان کشور سهیم شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، دهمین اجلاس روسای مجامع خیرین مدرسه ساز استانهای کشور روز چهارشنبه با حضور محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استانداری، سید باقر مسلمی معاون مالی و پشتیبانی  سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس کشور، صالحی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، حیدری مدیرکل نوسازی استان، یوسف خلیلی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز قزوین در سالن باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد.

منوچهر حبیبی در این اجلاس گفت: خیرین مردان عمل و اجرا هستند و اگر ما مسئولان شعار می دهیم و سخنرانی می کنیم شما با همت بلند خود در مسیری ارزشمند گلام برداشته اید که سعادت دنیا و آخرت را دارد.

وی افزود: یک جامعه وقتی در برابر مشکلات موفق می شود که دارای فرهنگی کمال یافته باشد و مهمترین مکان برای رشد و نمو فرهنگ مدرسه است.

حبیبی بیان کرد: مدرسه سازی و توجه به ساخت فضاهای آموزشی بهترین سرمایه گذاری برای کشور محسوب می شود و در دنیای رقابتی امروز اگر بتوانیم جایگاه علمی خود را ارتقاء بخشیم می توانیم به ثروت و تکنولوژی هم دست یابیم.

وی افزود: در شرایط کنونی وقتی در هر 70 روز جایگاه علم و دانش دوبرابر می شود و رشد تکنولوژی لحظه ای است و به یک دهکده جهانی تبدیل شده ایم که بستر همراهی با این جریان در مدرسه فراهم می شود لذا ساخت فضاهای آموزشی اهمیت دارد.

مدرسه نماد فرهنگ دولتی است

معاون عمرانی استانداری قزوین تصریح کرد: مدرسه نماد فرهنگ دولتی است و ساخت آن عملی صالح و معامله با خداست و صدقه جاریه تلقی می شود و از زیبنده ترین کارهاست که رضایت درونی و روحی را نیز بدنبال دارد.

حبیبی تصریح کرد: خیرین در مناطقی مدرسه ساخته اند که شاید دولت هرگز قادر نبود با امکانات مالی محدود خود ورود پیدا کند و این عشق و علاقه به علم ودانش و نیتی الهی باید در جامعه مورد تکریم قرار گیرد.

وی افزود: با ساخت مدرسه و گسترش علم و دانش و محبت و نیکی شاهد کاهش ناهنجاری و فساد در جامعه خواهیم بود و این کار خیر و ماندگار سیمای فردای ما را در آینه امروز مدارس نشان می دهد.

این مسئول یادآورشد: اگر مدارس مناسب و کافی نداشته باشیم و تعلیم و تربیت بخوبی در کشور شکل نگیرد اینده خوبی نخواهیم داشت و هر مدرسه مانند یک سرمایه اجتماعی است که در توسعه کشور نقش حیاتی دارد.

حبیبی گفت: مدرسه سازی باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود و همه بتوانند با هر میزان سرمایه در آن مشارکت کنند و اگر این کار محقق شود حرکت ز یبایی شکل می گیرد که حتی کودکان را با پول قلک هایشان در ساخت مدرسه سهیم می کند.

وی اضافه کرد: کار نرم افزاری در مجمع خیرین باید جدی گرفته شده و در دستور کار خیرین قرار گیرد و همگام با توسعه برنامه های پیش برود و در کنار آن وظیفه دولت را نیز مجمع تعیین کند و طراحی ها تعریف شود.

این مسئول یادآورشد: در طول 10 سال گذشته از مجموع بیش از دو هزار واحد آموزشی استان حدود 50 درصد مدارس را خیرین ساخته اند که با عشق و علاقه وارد این کار شده اند که در کنار همکاری ادارات نوسازی، آموزش و پرورش فعالیتهای خوبی صورت گرفته است.

در ادامه یوسف خلیلی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین با ارائه گزارشی از کارهای انجام شده اظهارداشت: در حال حاضر حدود 300 خیر مدرسه ساز در استان در ساخت فضاهای آموزشی مشارکت می کنند که 25 درصد آنها را بانوان تشکیل می دهند.

وی افزود: استان قزوین سه سال متوالی است که از نظر تحقق تعهدات خیرین مدرسه ساز در ردیف سه استان برتر کشور است و دومین سال است که تعهد خیرین قزوین از اعتبارات دولتی پیشی گرفته است.

خلیلی بیان کرد: در سال گذشته خیرین استان قزوین 22 میلیارد تومان برای مدرسه سازی مشارکت کردند و امسال پیش بینی می شود این میزان با حدود 20 درصد افزایش به 25 میلیارد تومان افزایش یابد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین تصریح کرد: در طول پنج سال گذشته فرهنگیان و کارمندان استان در حرکتی خودجوش هر ماه مبلغی از 10 تا 100 هزار تومان به حساب مجمع خیرین واریز می کنند که تاکنون یک هزار و 500 نفر در این طرح مشارکت کرده اند و قرار است از محل این کمک ها مدرسه ای بنام فرهنگیان خیر در شهر قزوین ساخته شود.

کد خبر 2309474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha