پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۵۵

کنسرت موسیقی سنتی به نفع بیماران سرطانی در همدان اجرا می شود

کنسرت موسیقی سنتی به نفع بیماران سرطانی در همدان اجرا می شود

همدان - خبرگزاری مهر: سرپرست گروه موسیقی هزاردستان همدان گفت: سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری بوعلی سینا همدان میزبان علاقمندان به موسیقی خواهد بود که این بار نه تنها برای تماشای کنسرت بلکه برای حمایت از بیماران سرطانی دور هم جمع خواهند شد.

جواد مرادیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: گروه موسیقی هزاردستان در راستای حمایت از بیماران سرطانی بیمارستان بعثت همدان در روز جمعه در دو سانس 16 تا 18 و 21 تا 23  به اجرای کنسرت موسیقی سنتی خواهد پرداخت.

جواد مرادیان گفت: در بازدیدی که چندی پیش از بیمارستان بعثت و از این عزیزان داشتیم تصمیم گرفتیم که در اولین فرصت کنسرتی را در حمایت از آنان بروی صحنه ببریم.

این پیشکسوت و استاد موسیقی همدان با بیان اینکه در همه جای دنیا بخصوص سراسر کشور همیشه شاهد برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی و  هنری به نفع بیماران کشور هستیم، گفت:  گروه موسیقی هزاردستان نیز در همین راستا تصمیم گرفت اجرایی را به نفع همشهریان بیمار سرطانی خود داشته باشد.

وی افزود: امیدواریم این حرکت بتواند مقدمه ای بر همکاری و حمایت سایر هنرمندان، گروه های هنری، مردم و مسئولین استان در ادامه این راه باشد تا علاوه بر حمایت های معنوی از این عزیزان و خانواده هایشان از نظر مالی نیز کسب درآمد و تامین کننده بخشی از هزینه ها سنگین درمان آنها باشد.

سرپرست و آهنگساز گروه موسیقی هزار دستان گفت:  در این کنسرت که به خوانندگی محمدرضا جواهری اجرا خواهد شد هنرمندانی چون اصغر رحمانی، مازیار محمدی، پدرام پاکروش، گلسا تجزیه چی ، مریم بختیاری ، مهرانک بهزاد مقدم ، حسین زنگنه بعنوان نوازنده سه تار و  جلال گودرزی سروش و کیمیا مرادیان (تنبک) ، آریا طیب زاده و رضا حسابی( کمانچه) ، مسعود رشیدی (تار) ، محمدرضا کارپسند (دف) ، علی اکبر خسروی (تارباف) ، بهزاد صفی جلال ( سنتور)  به روی سن خواهند رفت.

مرادیان ضمن ابراز تشکر از همکاری و مساعدت مسئولان ادارات و ارگان هایی چون سازمان شهرداری همدان، اداره اماکن عمومی، نیروی انتظامی و ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد : علاقمندان می توانند برای تهیه بلیط به آموزشگاه موسیقی هزاردستان مراجعه کنند.

کد خبر 2309480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha