پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۷

درخواست فدراسیون بسکتبال از سرمربی تیم جوانان

درخواست فدراسیون بسکتبال از سرمربی تیم جوانان

"میلوش پی‌ایچ" که هدایت تیم بسکتبال جوانان را بر عهده دارد طی مدت زمان حضور در کشورش موظف به رایزنی با برخی کشورها و تیم‌ها جهت انجام دیدار تدارکاتی با آنها بود.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان مسابقات بسکتبال قهرمانی غرب آسیا (رده سنی بزرگسالان) که با قهرمانی تیم جوانان ایران همراه بود، میلوش "پی‌ایچ"، سرمربی این تیم به کشورش بازگشت. البته وی پس از دو هفته، طی دو سه روز آینده به ایران باز می‌گردد تا تمرینات شاگردانش در تیم جوانان را از سر بگیرد.

اما طی مدتی که میلوش پی‌ایچ در صربستان حضور داشت، موظف به رایزنی با برخی کشورها و تیم‌ها جهت انجام دیدار تدارکاتی با آنها بود. این ماموریتی بود که از سوی مسئولان فدراسیون بسکتبال و در راستای برنامه ریزی آماده‌سازی برای تیم جوانان به سرمربی این تیم داده شده بود. 

تیم بسکتبال جوانان باید 28 مردادماه تا 6 شهریورماه در مسابقات قهرمانی آسیا که به میزبانی قطر برگزار می‌شود، شرکت کند. این تیم اوایل خردادماه به جای تیم ملی بزرگسالان در مسابقات غرب آسیا شرکت کرد و به عنوان قهرمانی هم دست یافت. مسئولان فدراسیون بسکتبال قصد دارند به منظور آماده‌سازی بیشتر جوانان جهت اعزام به قطر، برای آنها شرایط حضور در یکی دو اردوی برون مرزی را فراهم کنند و به همین دلیل از میلوش پی‌ایچ درخواست رایزنی با برخی کشورها را کرده بودند.

دور جدید تمرینات تیم بسکتبال جوانان از 27 خردادماه آغاز می‌شود. سرمربی صربستانی این تیم نیز طی دو سه روز آینده و حداکثر تا پایان هفته برای حضور در این اردو به ایران باز می‌گردد و در این بازگشت گزارش رایزنی‌های خود را به مسئولان فدراسیون بسکتبال ارائه می‌کند.

 

 

 

کد خبر 2310861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha