عوض نخست در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: علاوه بر این 400 قهرمان کشوری و 630 قهرمان استانی نیز توسط این شهرستان به جامعه ورزشی معرفی شده است.
وی با بیان اینکه برای توسعه ورزش شهرستان با مشکلات عدیده ای مواجه ایم، ادامه داد: به عنوان مثال بخش ثمرین یک امکنه ورزشی، بخش هیر دو امکنه و بخش مرکزی نیز فقط یک امکنه دارند.
به گفته نخست از 27 مکان ورزشی، 23 مورد به هیئت ها واگذار شده و عملا امکان تمرین به ویژه برای قهرمانان را مخدوش کرده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اردبیل با بیان اینکه دو مجموعه ورزشی علی دایی و زورخانه حضرت علی(ع) در اختیار اداره ورزش است، اضافه کرد: سرانه فضای ورزشی روباز 0.23 و فضای سرپوشیده 0.7 است.
وی با ابراز تاسف از بی توجهی نهادهای مسئول به حمایت از ورزشکاران ادامه داد: از 50 هزار نفر ورزشکار سامان یافته در استان نیمی در شهرستان سرعین ساکن بوده و با این وجود حمایت کافی نمی شوند.
اعتبار سال جاری ورزش اردبیل کمتر از سایر شهرها است
نخست تصریح کرد: در سال جاری برای تعمیر امکان ورزشی هشت میلیارد ریال اعتبار تصویب شده که حتی رقم آن از شهرستان های مشگین شهر و پارس آباد نیز کمتر است.
وی با بیان اینکه سالن رضا زاده سیستم صوتی مناسب نداشته و در سال تختی فرسایش کف پوش ها تمرینات ورزشی را دچار مشکل کرده است، بیان داشت: در عین حال به دلیل کمبود اعتبارات توان پرداخت هزینه های انشعاب سالن ها را نداریم.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اردبیل با بیان اینکه هزینه انشعاب یکساله سالن های مرکز استان دو میلیارد و 400 میلیون ریال است، خواستار حمایت سایر دستگاه های متولی از ورزش استان شد.
به گفته نخست با وضعیت فعلی امکان تمرین دهی به قهرمانان و آماده سازی آن ها برای مسابقات ملی و جهانی با مشکل مواجه است.
نظر شما