به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو عصر شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان دشتی با تبریک فرا رسیدن میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و گرامی داشت اولین سالگرد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت:این روز نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است در این انتخابات مردم فهیم ایران رشد اجتماعی وسیاسی خودشان در تحقق شعارمردم سالاری دینی و حماسه سیاسی که مد نظر مقام معظم رهبری بود به نمایش گذاشتند.
وی افزود:حضور مردم در این انتخابات با گزینش گفتمان اعتدال در واقع افراط گیری که آرمانها انقلاب را در معرض خطر قرار داده بود به حاشیه راندند و مردم عزیز در این روز با قدم و قلم های خودشان یکبار دیگر برگ زرین در تاریخ جمهوری به ثبت رساند .
مهرجو تصریح کرد:در حال حاضر در سطح شهرستان 168 پروژه نیمه تمام وجود دارد که برای اتمام آنها 930 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: در سال جاری مبلغ 310 میلیارد ریال اعتبار برای پروژه های عمرانی شهرستان دشتی از محل اعتبارات تملک ودارایی های سرمایه ای تصویب شده که از این مبلغ 180 میلیارد ریال آن بابت عدم تخصیص اعتبارات سال گذشته است.
فرماندار دشتی بیان کرد: در حال حاضر 112پروژه عمرانی در سطح شهرستان دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60درصد است که برای اتمام آنها مبلغ 200 میلیارد ریال مورد نیاز است.
غلامرضا مهرجو یادآور شد:همچنین تعداد 47 پروژه عمرانی بالای 40 درصد پیشرفت فیزیکی و 9پروژه عمرانی با پیشرفت زیر 40 درصد در شهرستان وجود دارد .
وی به اولویت ها و ویژگیهای تامین اعتبارات سال جدید اشاره و خاطر نشان کرد:پروژه های بهداشت و درمان ،آبرسانی شهری و روستایی، راهای اصلی وروستایی و عمران شهری وروستایی از اولویت های اصلی تامین اعتبارات عمرانی سال جدید است.
مهرجو با بیان اینکه پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد از دیگر اولویت های تامین اعتبارات سال جاری است گفت:دستگاههای اجرایی بعد از ارسال صورتجلسه در اسرع وقت نسبت به مبادله موافقتنامه اقدام کنند و در انتخاب پیمانکاران نیز دقت بیشتری به خرج دهند ونظارت جدی بر اجرای پروژه ها داشته باشند.
نظر شما