پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ شهریور ۱۳۸۴، ۱۲:۳۳

استاندار اردبيل در گفت و گو با"مهر":

نيمي از صندلي هواپيماهايي كه از فرودگاه پارس آباد پرواز كنند، پيش خريد مي شود

استاندار اردبيل گفت: استانداري اردبيل نصف صندليهاي هواپيماهايي كه از فرودگاه پارس آباد استفاده كنند ار پيش خريد مي كند.

سيد جواد نگارنده در حاشيه سفر خود به شهرستان پارس آباد به خبرنگار مهر افزود: فرودگاه پارس آباد با مذاكرات صورت گرفته با چندين شركت هواپيمايي و توافق با شركت آسمان جهت برقراري دوباره پروازها فعاليت خود را از مهرماه شروع خواهد كرد و تعهد كرديم براي جبران كمبود مسافر نصف صندليهاي خالي را خريداري و پول آن را پرداخت كنيم.

تا بحال براي راه اندازي و تكميل فرودگاه پارس آباد بيش از 700 ميليون تومان سرمايه گذاري شده است كه اين فرودگاه آماده پروازهاي داخلي مي باشد.

وي گفت: برخلاف شايعات، فرودگاه پارس آباد از لحاظ امنيت پروازها مشكلي ندارد و قول داديم امنيت پرواز و برقراري سالم و مرتب پروازها را پيگيري و رعايت كنيم.

وي در ادامه افزود: با بهره برداري از پمپاز 8 و سد خداآفرين بيش از سه چهارم زمينهاي منطقه مغان زير كشت محصولات آبي خواهند رفت و امسال 45 ميليارد تومان بودجه جهت تكميل كار ساختماني و آغاز كار شبكه گذاري سد خداآفرين در نظر گرفته شده است كه اميدواريم اين طرحها به رونق اقتصاد، كشاورزي ، دامداري و ايجاد اشتغال در منطقه كمك موثري بكند.

استاندار اردبيل با بيان توجه به حوزه گردشگري در مغان اظهار داشت: براي فعال كردن حوزه گردشگري در مغان از رديف بودجه امسال اعتباري جهت اين امر اختصاص يافته است و ما در نظر داريم با احداث كمپ گردشگري اصلاندوز و نيز جذابيت سالح رود ارس به رونق و توسعه اين بخش كمك شايسته اي بكنيم.

 

کد خبر 231175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha