پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ خرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۴۰

علیزاده:

بیمارستان 140 تختخوابی طبس آماده تحویل است

بیمارستان 140 تختخوابی طبس آماده تحویل است

طبس- خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی در طبس گفت: بیمارستان طبس از پروژه هایی است که 110 درصد برای افتتاح زودتر، تخصیص اعتبار داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجعفر علیزاده پیش از ظهر یکشنه در بازدید از بیمارستان 140 تختخوابی طبس اظهار کرد: بیمارستان طبس یک بیمارستان جنرال است که بخش‌های مختلفی با توجه به نیاز شهرستان درآن پیش بینی شده است.

وی افزود: این بیمارستان دارای چهار بخش تخصصی زنان و زایمان، کودکان و نوزادان، تخصصی داخلی و بخش تخصصی جراحی است که بخش‌های مراقبت‌های ویژه سی سی یو و ای سی یو، بخش های تشخیص و سایر فضاهای مورد نیاز و سیستم سرمایش و گرمایش نیز پیش‌بینی شده است.

علیزاده تاکید کرد: این بیمارستان با هزینه ای نزدیک به 32 میلیارد تومان به اتمام رسیده و به سرعت تجهیز خواهد شد.

وی گفت:  فراهم کردن تجهیزات ثابت با راه و شهرستازی بوده و تجهیزات دیگر با وزارت بهداشت است که با اقدام بزرگ دولت در زمینه طرح تحول سلامت این مهم فراهم می شود.

وی تصریح کرد این بیمارستان روز سه شنبه با حضور تیم های متخصص ظرف 48 ساعت تحویل بهداشت و درمان خواهد شد.

علیزاده افزود: استان خراسان جنوبی دارای پروژه های زیادی است که پنج بیمارستان در این استان در دست احداث بوده و تاکنون با بیمارستان طبس چهار بیمارستان تحویل داده شده است.

وی اظهار کرد: تنها بیمارستان فردوس با 140 تخت باقی مانده که بالغ بر 70 درصد پیشرفت دارد و امسال 110 درصد تخصیص اعتبار داشته است.

علیزاده گفت: از سال 91  باتوجه به تحریم ها پروژه ها به رکود رفتند ولی امسال کار بزرگی انجام شده است و بیمارستان فردوس نیز با اعتبار جدیدی نزدیک به 16 میلیارد تومان امید است در سال 94 تحویل داده شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد : امسال 28 بیمارستان در سطح کل کشور با دو هزار و 470 تخت تحویل داده خواهد شد.

علیزاده افزود: در سال گذشته نیز 9 اداره کل در خراسان جنوبی افتتاح شده و مجتمع ادارات کل مرکز استان خراسان جنوبی به عنوان یک پروژه ملی نیز در دست اقدام بوده که به صورت جدی در حال کار است.

 

کد خبر 2312071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha