به گزارش خبرگزاری مهر، سلیمان عباسی با بیان این مطلب افزود: جوان سرمایه مهمی در هر اجتماعی است. موتور تحرک جامعه و منشاء تولید انرژی و خلاقیت جوانان هستند. ایجاد تغییر و تحولات برای سازندگی و پیشرفت جامعه و پیشگیری از مشکلات با جوانان ممکن است.
عباسی ادامه داد: توجه به به اشتغال جوانان از اهمیت زیادی برخوردار است. جوانان برای اینکه بتوانند درآمد و استقلال مالی داشته باشند و روی پای خود بایستند بایستی اشتغال آن ها مورد توجه قرار بگیرد و این نکته مهمی است.
وی ادامه داد: نکته بعدی به عنوان یکی از مشکلات حوزه جوان بحث ازدواج است. اگر به این مساله توجهی نشود، ممکن است شرایط دیگری برای جوانان بوجود آید. لذا ممکن است آنها از مسیر درست فکر و اندیشه و وقت شان خارج شوند و به جای اینکه انرژی و اندیشه و وقت خود را صرف رشد و توسعه کشور کنند، وارد مسائلی مانند اعتیاد شوند که در کمین آنها است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان سرمایه عظیم و بزرگی هستند که به صورت کمرنگی دیده می شوند و ممکن است بسیاری از فرصت های خوب از آنها سلب شود. امیدواریم همه مسئولین توجه ویژه ای به ازدواج، اشتغال، تحصیل و ایجاد فضا برای نشان دادن خلاقیت و توانمندی های این قشر داشته باشند. برای اینکه از جوانان در مسیر درستی استفاده کنیم باید اعلام برنامه کنند و خدماتشان را بگویند.
وی با تاکید بر نامگذاری امسال به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، در خصوص وظایف دستگاه ها در این حوزه گفت: وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند سال اقتصاد و فرهنگ، یعنی تمام دستگاه هایی که در زمینه اقتصاد فعالیت می کنند باید فضا را در جذب و بکارگیری جوانان به کار ببرند. نگاه دشمنان برای اینکه به کشور ما آسیب برسانند در زمینه های فرهنگی است و بیشتر به سمت جوانانی می روند که در حال حاضر در بحران سنی قرار دارند و ممکن است هر لحظه فریب بخورند و دچار آسیب شوند.
عباسی تصریح کرد: نباید اجازه دهیم شرایط به صورتی جلو برود که جوانان فریب خورده و به علت بحران های سنی و بحران های اجتماعی در دام دشمن گرفتار شوند.
نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس گفت: باید فضا طوری مدیریت شود که جوانان در دام عناصر سودجو مانند فیلم های مبتذل، برنامه های ماهواره ای، اعتیاد و خیلی از مسائل دیگر گرفتار نشوند. باید جوانان را به سمت ورزش، اشتغال و فضاهای تفریحی سالم سوق دهیم. شهرداری ها باید فضای پارک ها را به درستی برای شهرشان مهیا کنند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در مسائل فرهنگی باید بسته های خوبی را برای جوانان فراهم کند.
نظر شما