پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۰۰

فرقانی خبر داد:

خسارت 136 میلیارد ریالی تگرگ به اراضی کشاورزی شهرستان سراب

خسارت 136 میلیارد ریالی تگرگ به اراضی کشاورزی شهرستان سراب

سراب – خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراب از خسارت 136 میلیارد و 24 میلیون ریالی بارش تگرگ هفته گذشته به بیش از دو هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم فرقانی دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارش تگرگ هفته گذشته به اراضی کشاورزی روستاهای شیره جین، قلعه جوق و رازلیق از توابع شهرستان سراب خسارت های جدی وارد کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراب با اشاره به میزان خسارت وارد شده به اراضی کشاورزان این شهرستان خاطر نشان شد: کارشناسان در حال بررسی های میدانی خسارت وارد شده هستند با این وجود عمده ترین خسارت به اراضی کشت محصولاتی چون سیب زمینی، گندم و مزارع سبزیجات وارد شده که رقم آن 136 میلیارد و 24 میلیون ریال برآورد می شود.

دبیر کارگروه کشاورزی سراب در پایان با تاکید بر لزوم بیمه محصولات از سوی کشاورزان تصریح کرد: خسارت دیدگان از تگرگ هفته گذشته سراب که دارای بیمه هستند باید غرامت خود را از صندوق بیمه کشاورزان مطالبه کنند و کشاورزان خسارت دیده فتقد بیمه نیز می توانند درخواست خود را برای انجام بررسی های لازم و جبران خسارات به اداره جهاد کشاورزی ارایه دهند.

کد خبر 2312831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha