۲۷ شهریور ۱۳۸۴، ۲۱:۴۶

پيش از پاسخ به سوال خبرنگاران :

رئيس جمهوري اسلامي ايران به تشريح دستاوردهاي سفر هيات ايراني به نيويورك پرداخت

رئيس جمهوري اسلامي ايران به تشريح دستاوردهاي سفر هيات ايراني به نيويورك پرداخت

دكتر احمدي نژاد پيش از پاسخ به سوال خبرنگاران به تشريح دستاوردهاي سفر هيات ايراني به نيويورك پرداخت و گفت : در اين سفر سه هدف، اعلام ديدگاههاي ملت ايران در مورد مسائل مهم منطقه ‌اي، مذاكره با سران كشورهاي مختلف در خصوص مسائل دوجانبه، چند جانبه و بين‌المللي و همچنين ملاقات با ايرانيان ساكن آمريكا را دنبال شد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" دكتر احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران فضاي حاكم در اجلاس سران كشورها در سازمان ملل را به نفع ملت ايران دانست و با بيان اين كه سخنان طرح شده در اين سفر كاملا مورد استقبال ملت‌ها قرار گرفته است، گفت : برخي از قدرتها تصور مي كنند كه مالك دنيا هستند و اين كشورها از ما انتظار داشتند سخناني كه مورد پسند آنها است را بيان كنيم و پيغام‌ها و فشارهايي را نيز در اين خصوص وارد مي ‌كردند.

وي افزود : هيات جمهوري اسلامي ايران با اين روش‌ها آشنا بود و مي ‌دانست كه اين كشورها مي ‌خواهند با اين بازيهاي سياسي تسلط خودشان را در دنيا استمرار دهند.

دكتر احمدي نژاد بار ديگر از مردم نيويورك به خاطر تحمل شرايط سخت ميزباني قدرداني كرد و ضمن تشكر از پليس شهرهاي نيويورك، واشنگتن و پليس سازمان ملل به خاطر برقراري خوب امنيت، گفت :  در اين سفر سه هدف، اعلام ديدگاههاي ملت ايران در مورد مسائل مهم منطقه ‌اي، مذاكره با سران كشورهاي مختلف در خصوص مسائل دوجانبه، چند جانبه و بين‌المللي و همچنين ملاقات با ايرانيان ساكن آمريكا را دنبال شد.

وي افزود: امروز در دنيا آرامش و امنيت رواني ملت‌ها به دليل تحميل فقر، تبعيض و تهديدات ناشي از وجود زرادخانه ‌هاي هسته‌ اي و استفاده از آنها توسط قدرتهايي كه خودشان را برتر از ديگران مي ‌دانند، به خطر افتاده است و هيچ نقطه ‌اي از عالم از تهديد اين قدرتها در امان نيست و به همين جهت ضرورت داشت كه در اين زمينه موضوع شكافته شود و نقطه نظرات ملت ايران اعلام شود.

رييس جمهوري در ادامه با اشاره به تغيير ساختار سازمان ملل گفت : در رابطه با ساختار سازمان ملل، ما معتقديم سازمان ملل بايد سازمان ملل باشد و اگر بنا باشد چند كشور نهادهاي حساس سازمان ملل را در اختيار داشته باشند و آن را به ابزار تحميل سياست‌هاي خودشان تبديل كنند، اين سازمان ديگر نمي ‌تواند در خدمت ملت‌ها باشد؛ سازمان ملل بايد مدافع حقوق ملت‌ها و برقراري عدالت در مناسبات جهاني باشد و در درون خودش براي ملت‌ها حقوق مساوي قائل شود.

وي افزود : با سران بيش از 30 كشور و در مجموع  40 ديدار با مسئولين كشورها و سازمانهاي مختلف، مذاكرات مفصلي صورت گرفت و در جلسات با سران كشورها و سازمانهاي مهم نيز مسائل دو جانبه را مورد بررسي قرار داديم چرا كه با بسياري از كشورها قراردادهاي متعدد داريم كه ضرورت داشت اين قراردادها مرور شود تا اگر نقصي وجود دارد، در آن مورد تصميم ‌گيري شود.

دكتر احمدي نژاد با بيان اين كه منطق ايران آن قدر قوي بود كه در همه ملاقاتها، طرفهاي مذاكره ‌كننده حرف ما را مي ‌پذيرفتند، به ديدار خود با كوفي عنان دبير كل سازمان ملل اشاره كرد و گفت : حتي كوفي عنان نيز مواضع ايران در خصوص پرونده هسته ‌اي را تاييد كرد، اما او گفت كه از حق خودتان بگذريد.

رئيس جمهور افزود :  ما در دو سال اخير بيشترين همكاري‌ ها را با آژانس بين‌المللي انرژي هسته‌ اي داشته ‌ايم و بازرسان آن بيش از1200 نفر روز از تاسيسات ما بازرسي كرده‌اند كه در تاريخ آژانس بي ‌سابقه است و در سازمان ملل اعلام كرديم كه ما بنا به اعتقادات خود دنبال سلاح هسته ‌اي نيستيم بلكه ما روي قدرت ملت خود حساب مي‌كنيم چون امروز ملت‌ها سرنوشت دنيا را رقم مي‌زنند و دوران استفاده از زور در مناسبات سياسي به پايان رسيد.

کد خبر 231316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha