به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان شامگاه گذشته در ستاد برگزاری اجلاس بین المللی خادمین حسینی که در معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان برگزار شد، عنوان کرد: مسئولان کمیته برگزاری این اجلاس منصوب و این افراد فعالیت های خود را در راستای آماده سازی مقدمات این برنامه بزرگ آغاز کرده اند.
فرج الله خبیر افزود: زمان بندی اجلاس بین المللی پیر غلامان حسینی به دلیل متقارن بودن با ماه محرم دچار تغییراتی شده به گونه ای که روز 21 مهر ماه مقدمات اولیه مانند، پذیرش و اسکان مهمانان صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به آغار اجلاس در روز 23 مهر ماه اظهار کرد: روز پنجشنبه 24 مهر ماه نیز مراسم اختتامیه این اجلاس در مصلای اهواز برگزار خواهد شد.
خبیر تصریح کرد: مسئولان مربوطه باید به این نکته توجه کنند که در طراحی پوستر و بنرهای این اجلاس از نمادهای استان نیز استفاده شود.
علی رحم علیزاده دبیر اجرایی این اجلاس نیز با حضور در این ستاد عنوان کرد: پوستر و فراخوان این اجلاس با استفاده از نمادهای بومی خوزستان طراحی و به بیشتر استان های کشور ارسال شده است.
وی تصریح کرد: در ابتدا مبنا بر این گذاشته شد که این پوستر با حضور استاندار خوزستان رونمایی شود که این امر محقق نشد.
دبیر اجرایی اجلاس بین المللی پیر غلامان حسینی اظهار کرد: در مراسم اصلی اجلاس تمبری به عنوان یادبود با حضور معاونان سازمان پست و میراث فرهنگی کشور رونمایی خواهد شد.
علیزاده با بیان اینکه پوستر اصلی برنامه با استفاده از نماد های بومی و تحت نظر رئیس سازمان صدا و سیما طراحی خواهد شد، گفت: در این اجلاس 750 مهمان حضور خواهند داشت که 60 نفر از این مهمانان از کشورهای دیگر هستند لذا باید از این زمان مقدمات اسکان و رفت و آمد این مهمانان اندیشیده شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان نیز با حضور در این ستاد عنوان کرد: ما اطلاعات و منابع بسیاری از نوع برگزاری مراسم های محرم در اختیار داریم به همین منظور پیشنهاد می دهیم از این اطلاعات که در قالب عکس و فیلم هستند به صورت یک نمایشگاه در روز برگزاری اجلاس استفاده شود.

اهواز - خبرگزاری مهر: اجلاس بین المللی پیر غلامان حسینی با حضور 60 مهمان خارجی در اهواز برگزار می شود.
نظر شما