پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۰۶

رحیمی در گفتگو با مهر:

ذخیره گوشت منجمد برای ماه رمضان در کرمانشاه/ کمبود کالا در بازار نداریم

ذخیره گوشت منجمد برای ماه رمضان در کرمانشاه/ کمبود کالا در بازار نداریم

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: ذخایر گوشت منجمد برای ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه انجام شده است.

رضا رحیمی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه برای ورود به ماه مبارک رمضان و نیز نظارت بر عملکرد بازار در این ماه مقدس، برنامه ریزی ها و جلسات خود را تدوین کرده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: مهمترین و اصلی ترین وظیفه این سازمان در ایام ماه مبارک رمضان، تنظیم بازار و تامین اقلام این ماه برای روزه داران است.

رحیمی با اشاره به اینکه ذخیره سازی مواد مورد نیاز در این ماه آغاز شده است، افزود: خوشبختانه امسال در بحث ذخیره سازی این اقلام تمام اقدامات لازم صورت گرفته است و نسبت به دوره مشابه سال گذشته این میزان بسیار بیشتر است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: ذخایر گوشت منجمد برای ماه مبارک رمضان به مقدار مورد نیاز، در استان کرمانشاه انجام شده است.

وی با اشاره به عرضه مستقیم گوشت گوساله و مرغ منجمد در ماه رمضان در کرمانشاه، تاکید کرد: قیمت این اقلام تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان اعلام می شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: با وحود بازرسی های مکرر پرسنل این سازمان از سطح بازار، هیچ گونه کمبودی در این زمینه در ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه نخواهیم داشت.

رحیمی در پایان اظهار داشت: از شهروندان درخواست داریم که هرگونه گرانفروشی و یا کم فروشی در سطح بازار را به شماره تلفن 124 اطلاع دهند.

کد خبر 2313615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha