ظاهر نوری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: فرش این منطقه به دلیل کیفیت و زیبایی منحصر به فرد خریداری شده و در حال حاضر در موزه دوبی 11 تخته و در موزه کمبریج لندن هفت تخته از فرش های این منطقه به نمایش گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه این خرید با قیمت نازل از فرش باف صورت می گیرد از وضعیت حمایت از فرش بافان این منطقه ابراز نارضایتی کرد.
بخشدار ارشق افزود: در حال حاضر هزار و 250 نفر فرش باف در این بخش ساماندهی شده اند که فقط 60 نفر از آنها برخوردار از بیمه هستند.
نوری از ایجاد نمایندگی اتحادیه فرش بافان در این منطقه خبر داد و بیان داشت: با ایجاد نمایندگی پیش بینی می شود وضعیت معیشتی و تسهیل دهی به فعالان صنایع دستی این منطقه بهبود یابد.
ضرورت فعال سازی گمرک قانلی بولاغ
وی از جمله مهم ترین مطالبات ساکنان این بخش را فعال سازی بازارچه و گمرک قانلی بولاغ عنوان کرد و افزود: اجرای این مهم می تواند موجب توسعه تبادلات تجاری و در ادامه رونق اقتصادی شود.
بخشدار ارشق تاکید کرد: در جلسات متعدد به فعال سازی گمرک تاکید کرده ایم و منتظر پاسخ مسئولان استانی هستیم.
وی با بیان اینکه به دلیل نبود زمینه های اشتغال نرخ مهاجرت جوانان در این منطقه بسیاری بالا است، افزود: تلاش بر این است با توسعه اقتصادی و توجه به زمینه های شغلی رقم مهاجرت کنترل شود.
نظر شما