به گزارش خبرنگار مهر، رئیس بهزيستي شهرستان طبس صبح چهارشنبه در جلسه كارگروه مناسب سازي شهرستان اظهارکرد:بايداقدامات لازم و فرهنگ مناسب سازي در رابطه با عبور و مرور معلولين در شهرستان در تمام ابعاد انجام شود.
وحید رضا گازرانی با تاکید بر اینکه مشكلات شهري معلولين در اين زمينه مرتفع شود؛ تصریح کرد: تا کنون متاسفانه اقدامات چنداني در اين زمينه صورت نگرفته و حتي با توجه به نوسازي بعضي نهادها و بانك ها به اين امر هيچ گونه توجهي نشده است.
وی افزود: در كشورهاي ديگر اين بستر به صورت گسترده فرهنگ سازي شده است و يكي از اقدامات اوليه در كليه كارها قرار داده اند.
وی بیان داشت: در سامانه شهرسازي از جمله پياده روها ، وسايط نقليه عمومي ضعف وجود دارد و بايد در اين خصوص اقدامات جدي تر و موثري برداشت.
محمد نصيري معاون فرماندار ویژه طبس نیز بیان کرد: يكي از مشكلات اجرايي نشدن طرح هاي شهري جهت معلولين نبود اعتبارات كافي در اين زمينه و عدم نظارت در هنگام ساخت و نوسازي دستگاه هاي مربوطه در جهت اجراي قانون مناسب سازي براي معلولين است.
وي همچنين از تشكيل كميته فني در جهت گزارش هاي لازم از بازديدهاي دوره اي از مكان هاي عمومي و ساختمان هاي دولتي در جهت انجام هرچه بهتر در اين زمينه خبرداد.
نظر شما