پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۱۶

شهردار تهران از خطوط در دست ساخت 3 و 7 مترو بازدید کرد

شهردار تهران از خطوط در دست ساخت 3 و 7 مترو بازدید کرد

شهردارتهران در بازدید از خطوط 3 و 7 مترو تهران در جریان آخرین وضعیت پیشرفت عمرانی این دو پروژه اولویت دار شهری قرار گرفت و آن را رضایت بخش توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف شهردار تهران در بازدید کارگاهی از بخش های مختلف شمال خط سه مترو از روند کار و پیشرفت پروژه ابراز رضایت کرد و گفت: در مقایسه با بازدید دو ماه گذشته،پیشرفت کار خوب بوده است و انتظار دارم به اتکای مدیریت جهادی،30 کیلومتر خط جدید مترو در سال جاری برای خدمت رسانی به شهروندان به مرحله بهره برداری برسد.

در آغازبازدید هابیل درویشی گزارشی از وضعیت هر دو پروژه خط 3 و 7 ارائه کرد و به شهردار تهران اطمینان داد تا با همت جهادی  حمایت ها و پشتیبانی های مالی 30 کیلومتر تعهد جاری مترو مطابق با زمانبندی، آماده بهره برداری شود .

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران وحومه(مترو) برای این که دغدغه شهردار تهران را از بابت پله های برقی خطوط مترو برطرف کند گفت: تجهیزات موردنیاز پروژه بر عکس پروژه های قبلی از نظر زمانی، جلوتر از بخش سیویل(ساختمان تونل و ایستگاهها)پیش می رود به طوری که ساخت همه پله های برقی سفارش داده شده و همزمان با نازک کاری ایستگاهها،نصب خواهد شد .

بخش شمالی خط 3 مترو از ایستگاه مترو شهیدبهشتی در محدوده اتوبان صیاد شیرازی تا شهرک ازگل در شمال غرب تهران امتداد دارد؛ حدود 20 کیلومتر از این خط قبلاً در دو فاز میانی و جنوبی به بهره برداری رسیده است.

خط 7 مترو به طول 27 کیلومتر و 25 ایستگاه از بزرگراه هجرت(ورزشگاه جهان پهلوان تختی-جنوب شرق تهران) تا میدان بوستان سعادت آباد(شمال غرب تهران) امتداد دارد که فاز نخست آن به طول 12 کیلومتر حد فاصل کمیل تا میدان صنعت تا پایان سال جاری مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
 

کد خبر 2314638

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha