پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۰۵

حجت الاسلام جعفری:

خاستگاه اصلی فرهنگ و هنر کردستان با همدلی مسئولان و هنرمندان احیا می شود

خاستگاه اصلی فرهنگ و هنر کردستان با همدلی مسئولان و هنرمندان احیا می شود

سنندج-خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان گفت: خاستگاه اصلی فرهنگ و هنر کردستان با همدلی وهمراهی مابین مسئولان، هنرمندان و مردم احیا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رحیم جعفری شامگاه پنج شنبه در مراسم بزرگداشت و رونمایی از شش عنوان کتاب عباس کمندی هنرمند فقید کردستانی که در سالن پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد،گفت: برگزاری چنین مراسم هایی آغازی برای تحولات و برقرای تعاملات مابین هنرمندان و مسئولان است.

وی هنرمندان را ققنوس هر جامعه خواند و بیان کرد: در طول تاریخ حیات و ممات هنرمندان جزو تاثیرگذارترین بخش ها در جامعه بوده است و اهالی هنر با نقش ققنوسی خود برای پویایی جامعه سوختند.

وی با اشاره به اینکه هنرمندان باید ناظر و هدایت گر جریانات سیاسی در جامعه باشند، اظهار داشت: سایه سنگین سیاست بازی و سیاست کاری بر عرصه فرهنگ وجود دارد و  امیدواریم گفتمان دولت تدبیر و امید این سایه را از بین ببرد و سیاست متاثر از هنرمندان باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه برقراری اتحاد و همدلی و همراهی بین مسئولان،مردم و هنرمندان  منجر به احیای خاستگاه اصلی فرهنگ وهنر استان می شودT ادامه داد: با فضای موجود در گفتمان دولت تدبیر و امید  هنرمندان، مردم و مسئولان بهتر می توانند در کنار هم قرار گیرند.

حجت الاسلام جعفری کلید واژه تحقق امر مذکور را امنیت دانست و ادامه داد: امنیت جاده ای دوطرفه است که توسط مسئولان و مردم ایجاد می شود.

وی عنوان کرد: سیاست مداران،مدیران وهنرمندان زمانی قادر به ایجاد تحولات اثرگذار در جامعه هستند که در کنار هم قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب با مطالعه،دقت و حساسیت استان کردستان را به عنوان استانی فرهنگی نامگذاری کردند، بیان کرد: از بین بردن کامل نگاه امنیتی نسبت به این استان و بیان نقش مردم این سرزمین در طول تاریخ در توسعه فرهنگ ایران اسلامی از جمله تحلیل هایی وارده در نامگذاری کردستان از سوی رهبری با نام استان فرهنگی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: با فعال کردن شورای پژوهشی استان در قالب همایش های علمی به تحلیل های ذکر شده خواهیم پرداخت.

 

کد خبر 2315321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha