پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۴۵

نادریان:

مبارزه با علف هاي هرز مزارع گندم و جو استان سمنان پايان یافت

مبارزه با علف هاي هرز مزارع گندم و جو  استان سمنان پايان یافت

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از به پایان رسیدن عملیات مبارزه با علف های هرز در مزارع گندم و جو استان خبر داد و گفت: این عملیات در سطح 22 هزار و 303 هکتار انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید نادریان عصر پنجشنبه در نشستی با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: کار مبارزه با علف های هرز امسال در سطح 22 هزار و 303 هکتار انجام شد.

وی تصریح کرد: در 15 هزار و 783 هکتار از مزارع گندم آبی و دیم و شش هزار و 520 هکتار از مزارع جو آبی و دیم با علف های هرز پهن برگ، کشیده برگ و یا به صورت توام مبارزه شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: شهرستان گرمسار با هفت هزار و 458  هکتار، میامی با هفت هزار و 80 هکتار، آرادان با پنج هزار و 80 هکتار و سمنان با یک هزار و 39 هکتار بیشترین سطح مبارزه را به خود اختصاص دادند و در مزارع سایر شهرستان نیز مبارزه با علف های هرز انجام شده است.

نادریان بیان کرد: در مبارزه با علف های هرز مزارع گندم و جو استان در سالجاری یک قلم سم جدید نیز وارد چرخه مبارزه شد که از کارائی مطلوب برخوردار بود.

وی گفت: همچنین موضوع ردیابی مقاومت علف های هرز به سموم نیز در سالجاری از سوی کارشناسان حفظ نباتات بررسی شد که هیچ مورد مقاومتی مشاهده نشد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: کار مبارزه با علف های هرز مزارع گندم و جو از نیمه بهمن ماه سال گذشته با مشارکت کشاورزان و نظارت بیش از 50 شبکه مراقبت در سطح استان آغاز شد و در خرداد ماه امسال نیز پایان پذیرفت.

نادریان در خاتمه یادآور شد: طی سال زراعی گذشته در 20 هزار و 153 هکتار از مزارع گندم و جو استان سمنان با علف های هرز مبارزه شده بود.

کد خبر 2315367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha