پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۵۳

جمشیدی:

ایران در وضعیت شاخص شرکت انرژی جایگاه خوبی نسبت به دنیا ندارد

ایران در وضعیت شاخص شرکت انرژی جایگاه خوبی نسبت به دنیا ندارد

همدان – خبرگزاری مهر: مدیر امور برق یک همدان گفت: ایران در وضعیت شاخص شرکت انرژی نسبت به کشورهای ژاپن 14 و هفت دهم درصد، ترکیه سه و نیم برابر و عربستان چهار برابر مصرف انرژی دارد و این از استفاده بی رویه انرژی در ایران حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیرزاد جمشیدی در سخنان پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه همدان با بیان اینکه وضعیت شاخص شرکت انرژی در کشور مناسب نیست، اظهار داشت: ایران در وضعیت شاخص شرکت انرژی نسبت به ژاپن 14 و هفت دهم درصد، ترکیه سه و نیم برابر و عربستان چهار برابر مصرف انرژی دارد و این نشان از استفاده بی رویه از انرژی در ایران دارد.

مدیر امور برق یک همدان افزود: هر ساله شاهد افزایش بین هفت تا هشت درصد مصرف انرژی در کشور هستیم که باید در این راستا یا نیروگاه احداث کنیم و یا مصرف انرژی را کاهش دهیم.

وی با اشاره به اینکه 30 میلیون مشترک برق در کشور وجود دارد، بیان داشت: سهم استان همدان از این مشترکین 635 هزار و شهرستان همدان 249 هزار و 419 مشترک است.

جمشیدی اضافه کرد: همچنین همدان 158 و هفده صدم درصد مگابایت انرژی مصرفی دارد.

مدیر امور برق یک همدان عنوان داشت: 41 و هفت دهم درصد انرژی برق در بخش کشاورزی و 28 درصد آن در بخش صنعت مصرف می شود و همچنین اگر مشترکین تنها 10 درصد در برق صرفه جویی کنند شاهد 20 درصد کاهش هزینه های مصرفی برق خواهیم بود.

وی با بیان اینکه صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش دادن آن نیازمند عزم ملی و مدیریت جهادی است، گفت: برق استان بعد از بیشترین مصرف انرژی در کشاورزی، شاهد بیشترین مصرف انرژی در بخش غیر مولد از جمله مصارف خانگی و تجاری است که نشان دهنده مصرف بی‌رویه انرژی است.

جمشیدی با بیان اینکه متاسفانه حتی بعد از هدفمندی یارانه ها نیز مردم در مصرف انرژی دقت نمی کنند، ابراز داشت: باید در این راستا با عرم ملی و مدیریت جهادی وارد شد و یک نوع فرهنگسازی ایجاد کرد.

مدیر امور برق یک همدان اذعان داشت: اگر در کشور مشترکان از یک لامپ 20 وات به جای 100 وات استفاده کنند دو هزار و 400 مگابایت از اعتبارات کشور صرفه جویی می شود و از این راه به تنهایی می توان برق چهار استان کشور را تامین کرد.

وی اظهار داشت: اگر در بخش کشاورزی و مشترکین صنعتی در مصرف انرژی برق صرفه جویی و با اداره برق همکاری کنند تسهیلات خوب و ویژه ای در اختیار این مشترکین گذاشته می شود.

جمشیدی با بیان اینکه در تابستان امسال از ادارات سرکشی می کنیم و آنان را در کاهش مصرف انرژی یاری می دهیم، افزود: همچنین در بخش غیر مولد نیز مردم باید به خوبی از ظرفیت لوازم برقی خود استفاده و از اجناس دارای برچسب مصرف انرژی استفاده کنند و به این مسله دقت داشته باشند که کولرهای گازی هشت برابر کولرهای آبی مصرف انرژی دارند.

کد خبر 2315575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha