پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ تیر ۱۳۹۳، ۸:۴۰

جهان‌بینی خبر داد:

افتتاح سالن‌های ورزشی در قم نیازمند تامین بودجه است

افتتاح سالن‌های ورزشی در قم نیازمند تامین بودجه است

قم - خبرگزاری مهر: مديركل ورزش و جوانان قم گفت: افتتاح دو سالن ورزشی در منطقه دو و جمکران با 70 درصد پیشرفت فیزیکی به 600 میلیون اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه ستاد پیگیری و نظارت بر مصوبات سفر مقام معظم رهبری که با حضور مسئولان و مدیران دستگاه های صاحب طرح های اجرایی عصر امروز در تالار امام رضا(ع) استانداری برگزار شد، عباس جهان بين، مديركل ورزش و جوانان قم  از سه پروژه ساخت سالن 1500 نفره، استخر سرپوشيده و سالن منطقه 1 تحت سخن گفت و افزود: اجرای این مصوبات به 11 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با اشاره به بهره برداری از دو ورزشگاه 7تير و نيروگاه از محل اعتبارات ملی یادآور شد: سه سالن ورزشي روستايي نيز با اعتبار مصوب 3 و نيم ميليارد تومانی كه بيش از 90 درصد پيشرفت فیزیکی دارند، قبل از ماه مبارك رمضان به بهره برداري مي رسند.

مديركل ورزش و جوانان قم با اشاره به اجرای طرح های دو سالن ورزشی در منطقه 2 و جمكران تصريح كرد: فاز يك سالن منطقه 2 افتتاح شده و فاز دوم اين پروژه نيز تا شهريور ماه به اتمام مي رسد.

به گفته جهان بینی طرح سالن جمكران نيز 70 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است، اتمام اين پروژه ها نيز به 600 ميليون اعتبار نياز دارد.

اجرای 14 طرح ورزشی در سطح مدارس استان

محسن پورگليان، مديركل نوسازي مدارس استان نیز در این جلسه حضور یافت و با اشاره به کاربری 47 پروژه مصوب در سفر رهبری به قم اظهار کرد: تعداد 30 طرح آموزشی، 14 طرح ورزشی و 3 پرورشی است.

وی با اشاره به روند اجرای طرح ها و پروژه هاي اداره كل نوسازي مدارس استان قم افزود: اين اداره كل انجام 47 پروژه را بر عهده داشته كه از اين ميان 24 پروژه صد در صد به اتمام رسيده و تعداد 23 پروژه در دست اقدام است.

به گفته مديركل نوسازي مدارس استان قم، اجرای 9 پروژه از تعداد طرح های در دست اقدام به 12 ميليارد تومان اعتبار برای تکمیل شدن نياز دارد.
 

کد خبر 2316569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha