پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع):

صف بندی در خط اسلام ناب و غیرناب از زمان امام حسن مجتبی(ع) آغاز شد

صف بندی در خط اسلام ناب و غیرناب از زمان امام حسن مجتبی(ع) آغاز شد

حجت الاسلام اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در مراسم افتتاحیه کنگره سبط النبی(ع) با بیان اینکه صف بندی در خط اسلام ناب و غیرناب از زمان امام حسن مجتبی(ع) آغاز شد، گفت: این صف بندی با رویارویی حرکت بنی امیه به ویژه معاویه و یزیدی و دودمانش آغاز شد که امام حسن(ع) برای این رویارویی با تحریف و انحرافات و برای حمایت از اسلام ناب عمر خویش را به این امر اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدحسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) طی سخنانی در مراسم افتتاحیه کنگره سبط النبی(ع) که صبح امروز یکشنبه اول تیرماه در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: این کنگره علمی و بین المللی برای شناساندن ابعاد مختلف شخصیت امام مجتبی(ع) برگزار می شود در چند سال گذشته ما شاهد برگزاری همایشی پیرامون شخصیت امام حسن(ع) نبودیم و به همین منظور این کنگره را برگزار نمودیم.

وی افزود: بیش از 130 مقاله داخلی و خارجی در زمینه های مختلف زندگی امام حسن مجتبی(ع) به دبیرخانه ارسال شده است که شامل بررسی دوران سیاسی زندگانی آن حضرت، امامت، تاریخ زندگی، سبک زندگی آن حضرت، ابهامات و شبهاتی که جنایتکاران بنی امیه نسبت به اهل بیت(ع) و امام حسن(ع) روا داشته اند مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد و در کمیسیون های پنچ گانه دستاوردهای این کنگره علمی به جهانیان عرضه می شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تاکید کرد: صف بندی در خط اسلام ناب و غیرناب از زمان امام حسن مجتبی(ع) و با رویارویی حرکت بنی امیه به ویژه معاویه و یزیدی و دودمانش آغاز شد که آن حضرت برای این رویارویی با تحریف و انحرافات و برای حمایت از اسلام ناب عمر خویش را به این امر اختصاص دادند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به نهادها و سازمانهایی که در برگزاری این کنگره با مجمع جهانی اهل بیت(ع) همکاری داشتند، گفت: در برگزاری این کنگره علاوه بر همکاری دستگاه های مختلف، نمایندگانی از 33 کشور جهان در این کنگره حضور دارند.

به گزارش مهر در حال حاضر حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در حال سخنرانی است و قرار است پس از سخنان رئیس جمهور از دایرة المعارف مجازی شیعه به عنوان «ویکی شیعه» رونمایی شود.

کد خبر 2316722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha