پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۳۴

قیمت گذاری 1300 قلم تجهیزات پزشکی/ مصوبه ای که دست دلالان را قطع کرد

قیمت گذاری 1300 قلم تجهیزات پزشکی/ مصوبه ای که دست دلالان را قطع کرد

مدیر کل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به مصوبه دولت برای واگذاری تعیین قیمت‌ تجهیزات پزشکی به سازمان غذا و دارو، گفت: این اقدام باعث شد دلالان تجهیزات پزشکی از دور خارج شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس سید حسین صفوی روز یکشنبه در همایش مدیران و کارشناسان تجهیزات پزشکی که در محل انستیتو پاستور برگزار شد، افزود:‌ اکنون بعد از گذشت 45 روز از اجرای طرح تحول نظام سلامت باید به بررسی عملکرد خود بپردازیم تا بتوانیم قدم‌های آینده را به درستی برداریم.

وی تصریح کرد: زمانی که قرار بود طرح تحول اجرا شود همگان اذعان داشتند که پاشنه آشیل طرح تجهیزات پزشکی خواهد بود اما وزارتخانه عزم خود را برای حل این موضوع جزم کرد و تصمیم گرفت در گام نخست به تثبیت قیمت‌های تجهیزات پزشکی بپردازد.

مدیر کل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: در اولین گام هیئت دولت قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی را به سازمان غذا و دارو واگذار کرد و با این اقدام دلالانی که با سودهای کلان اقدام به فروش تجهیزات می‌کردند از دور خارج شدند. به طور مثال یکی از دلالان در مورد یک وسیله ارتوپدی فاکتور 4 میلیون و 900 هزار تومانی صادر کرده بود که زمانی که ما این محصول را قیمت‌گذاری کردیم قیمت آن را 700 هزار تومان اعلام کردیم.

صفوی یکی از مزیت‌های نظارت بر تجهیزات پزشکی را صرفه‌جویی ارزی عنوان کرد و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم برای سال جاری 30 میلیون دلار در استنت، 30 میلیون دلار در بالن، 10 میلیون دلار در لنز چشمی و  20 میلیون دلار در وسایل ارتوپدی صرفه‌جویی ارزی داشته باشیم.

وی با تأکید بر اصلاح شبکه توزیع گفت: اگر شبکه توزیع ما اصلاح نشود در بلندمدت دوباره مشکلات زیادی خواهیم داشت و کالاهای نامرغوب به چرخه تجهیزات پزشکی باز می‌گردند. همچنین باید سطح دانش افراد حاضر در شبکه توزیع نیز افزایش پیدا کند.

صفوی در مورد ثبت واحدهای صنفی گفت: تنها  120 بیمارستان کشور واحدهای صنفی خود را به همراه مسئول مربوطه معرفی کردند که از کسانی که این کار را انجام نداده‌اند می‌خواهیم هر چه سریعتر واحد صنفی خود را ثبت کنند.

مدیر کل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در موضوع تولید سرنگ به خودکفایی رسیده‌ایم،‌گفت: دیگر نیازی به سرنگ های چینی نداریم و به مصرف‌کنندگان داخل گفته‌ایم که از تولید داخل استفاده کنند.

وی با انتقاد از مدیریت نامناسب تجهیزات سرمایه‌ای بیمارستانها گفت: این تجهیزات شامل اقلامی است که با هزینه هنگفت تهیه می‌شود و برای مدت طولانی در بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد اما متأسفانه مدیریت نامناسب سبب شده تا هزینه‌های زیادی در این بخش به کشور تحمیل شود.

صفوی با اشاره به قیمت‌گذاری 1300 قلم تجهیزات پزشکی گفت: این اقلام هم در کیفیت و هم در قیمت مورد تأیید قرار گرفتند و امیدواریم در فراخوان بعدی این لیست کامل‌تر شود اگرچه به عقیده من تنها نقص این لیست نبود تمام برندها است و گر نه بیشتر اقلام پزشکی در آن موجود است.

کد خبر 2316877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha