محمدرضا جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کنکور سراسری سال 93 همزمان با سراسر کشور پنجم ، ششم و هفتم تیرماه در استان برگزار می شود.
وی افزود: در این آزمون 19 هزار و 94 داوطلب در 10 حوزه امتحانی در دو نوبت صبح و عصر با یکدیگر رقابت خواهند کرد هفت هزار و 320 نفر از شرکت کننده در آزمون آقا و مابقی خانم هستند.
وی تصریح کرد: 10 هزار و 941 نفر از داوطلبان از شهرستان اراک هستند.
جعفری افزود: توزیع کارت ورود به جلسه آزمون از امروز در استان آغاز و تا پایان روز چهارم تیر ماه ادامه دارد و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به تهیه کارت خود اقدام کنند وی گفت : افرادی که در کارت آنها مشکل وجود دارد می توانند از فردا در محل آزمون و با مراجعه به سایت نقص را برطرف کنند.
معاون آموزشی دانشگاه اراک توصیه کرد: داوطلبان ضمن شناسایی دقیق محل برگزاری آزمون حداکثر نیم ساعت قبل از شروع فرآیند در محل حاضر شوند.
نظر شما