به گزارش خبرگزاری مهر ،حجت الاسلام امرودی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری با اشاره به آغاز بهنگام برنامه های گردشگری مدیریت شهری در ماه نیایش و فصل تابستان، بر برنامه ریزی دقیق و منتهی شدن هریک از مسیرهای گردشگری شبانه ی ماه مبارک رمضان و تابستان امسال به یکی از مقاصد و مراکز دینی و مذهبی(همچون امامزاده ها و بقاع متبرکه) تأکید کرد.
وی خواستار اتخاذ رویکردی در برنامه های گردشگری شد تا عامه ی مردم و شهروندان از طبقات مختلف بویژه اقشار پایین دست بتوانند از حداکثر خدمات گردشگری شهرداری استفاده و بهره برداری کنند.
امرودی تصریح کرد: تمامی 22 منطقه ی شهرداری، مدیران سرای محلات و کانون های گردشگری مناطق تهران ضمن آشنایی بیشتر با مسیرها و مقاصد گردشگری تهران و با توجه به امکاناتشان، باید درگیر اصلی مسئله ی گردشگری تابستان شوند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری در ادامه با بیان این که صدور" تهران کارت " و تبیین و توصیف قابلیت های این نوع کارت های گردشگری، در دستور کار ستاد گردشگری شهرداری قرار گیرد، خبر از برپایی 30 مرکز و ایستگاه مهم گردشگری در تابستان امسال داد که شهروندان و گردشگران تهرانی می توانند از این مراکز و ایستگاه ها دیدن نمایند.
امرودی، سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی را همزه ی وصل مسئولیت و مدیریت گردشگری شهری توصیف نموده که مؤفقیت این سازمان در مسئولیت و مؤفقیت مذکور، باعث افتخار شهرداری خواهد شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری همچنین خبر از برنامه ریزی برای بازدید طلاب و علمای دینی از نقاط گردشگری کلانشهر تهران داده است.
حمیدرضا بتو قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی نیز در سخنانی برنامه های ویژه ی گردشگری سازمان متبوعش را در ماه مبارک رمضان که " شب های تهران" نامیده شده، تبیین نموده و گفت: برنامه های" شب های تهران" با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران در 10 مسیر تعریف شده، بعد از افطار شب های رمضان به اجراء در می آید.
وی برنامه های تابستانی گردشگری مدیریت شهری را در 7 مسیر نیم روزه و 3 مسیر تمام روزه بیان کرد و خبر از گردشگری متخصصین برتر مغز و اعصاب دنیا در تهران در هفته ی گذشته و گردشگری ویژه ی جانبازان70 درصدی قطع نخاعی با همکاری شرکت واحد اتوبوسرانی تهران داده است.
قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، مسئله ی گردشگری در شهرداری را نهادینه شده توصیف کرد که امروزه بعنوان یک مطالبه ی شهروندان تبدیل شده است.
نظر شما